x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport C.E. de gimnastică - abandon Lăcusteanu

C.E. de gimnastică - abandon Lăcusteanu

de Madalina Corbeanu    |    26 Apr 2007   •   00:00

Campionatele Europene de gimnastică debutează astăzi la Amsterdam, cu calificările in concursul feminin atat pentru finala de la individual compus, ce va avea loc sambătă, cat şi pentru finalele pe aparate, ce se vor disputa duminică.

C.E. de gimnastica - abandon Lăcusteanu Campionatele Europene de gimnastică debutează astăzi la Amsterdam, cu calificările in concursul feminin atat pentru finala de la individual compus, ce va avea loc sambătă, cat şi pentru finalele pe aparate, ce se vor disputa duminică.

Din păcate, antrenorul Nicolae Forminte nu se mai poate baza pe Aluissa Lăcusteanu, care s-a accidentat la genunchi in timpul antrenamentului oficial. Astfel, Romania va fi reprezentată doar de Sandra Izabaşa, Steliana Nistor şi Andreea Grigore, şi ele cu probleme medicale, care nu le-au pus deocamdată piedici la antrenament. In ceea ce priveşte lotul masculin, acesta are prevăzut antrenamentul oficial pe podiumul de concurs abia astăzi. Răzvan Şelariu şi Flavius Koczi vor participa la individual, iar ceilalţi băieţi, respectiv Marian Drăgulescu, Marius Berbecar, Adrian Bucur şi Ovidiu Buidoso, vor face două-trei aparate. Atat fetele, cat şi băieţii au ca obiectiv cucerirea a cate una-două medalii.

×
Subiecte în articol: sport