x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cadou la tragerea cortinei

Cadou la tragerea cortinei

de Dragos Stoica    |    30 Noi 2009   •   00:00
Cadou la tragerea cortinei
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/INTACT IMAGES

Intrat pe gazon din postura de rezervă, Janos Szekely i-a răsplătit încrederea lui Stoichiţă şi a marcat în cel de-al patrulea minut de prelungiri.



Reprezentaţie reuşită în Drumul Taberei, demnă de aspiraţiile ambelor echipe. La concurenţă cu "El Clasico" dintre Barcelona şi Real Madrid, cele două echipe şi-au cam împărţit puterea. Aureolaţi de parcursul cu opt victorii în opt meciuri de la instalarea lui Lăcătuş pe bancă, moldovenii au părut mai montaţi în prima repriză, când au deschis scorul prin Gerlem, acesta şutând sec după ce a scăpat din marcajul lui Ghionea. Doar trei minute mai târziu, Steaua are o dublă ocazie, cum rar se poate vedea: Ovidiu Petre şi Kapetanos au trimis consecutiv cu capul în transversală, dar balonul s-a încăpăţânat să pice de fiecare dată fix pe linia porţii lui Hăisan! Tot elevii "Fiarei" au început mai tare şi partea secundă. Pe rând, Gerlem, Temwanjera şi Wesley ratează uluitor, iar fotbalul nu pierde momentul să-şi probeze clişeele. Ocaziile risipite senin de vasluieni îşi fac decontul în minutul 58, când, după o fază superbă desenată pe traseul Toja - Golanski, polonezul centrează ideal pentru Kapetanos, iar grecul nu mai ratează din şapte metri. Până la final, o fază suspectă de penalty s-a petrecut în minutul 81 în careul Vasluiului, după ce Hugo Luz l-a busculat pe Szekely fără să atingă mingea. Mijlocaşul stelist avea să se revanşeze însă în cel de-al patrulea minut de prelungiri, şutând excelent din unghi pentru 2-1. Şi pentru primul insucces al lui Lăcătuş pe banca Vasluiului.

Stoichiţă, fericit
Golul marcat de Janos Szekely în prelungiri a aruncat în aer banca de rezerve a Stelei. După meci, Stoichiţă nu şi-a putut ascunde fericirea pentru rezultat, dar a încercat şi să-l consoleze pe Marius Lăcătuş: "Am dominat tot meciul, dar în prima repriză am făcut o greşeală şi am primit gol. Vasluiul este însă o nucă foarte greu de spart, iar asta i se datorează şi lui Lăcătuş. Indiferent ce se va întâmpla în viitor, noi vom rămâne întotdeauna aceiaşi prieteni foarte buni. În această seară, jocul nostru a avut consistenţă, ne-am apropiat de ceea ce trebuie să jucăm mereu".

×
Subiecte în articol: observator