x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Carabas va juca in Grecia

Carabas va juca in Grecia

30 Iun 2004   •   00:00

Dupa un sezon destul de bun in Cipru, unde a reusit sa joace cu AEL Limassol finala Cupei, Stelian Carabas a facut pasul catre fotbalul din tara care a produs cele mai mari surprize la Euro 2004.

PAUL ANDONE, SORIN ANGHEL - Mamaia

RETETA. Plecat vara trecuta din Divizia A, romanul s-a adaptat foarte repede la fotbalul cipriot. "Acolo este foarte important sa dai dovada de seriozitate. Daca nu o dai bine la inceput este foarte greu sa rezisti", spune fotbalistul in varsta de 30 de ani despre una dintre conditiile necesare acomodarii sale. Legitimat la AEL, Carabas nu era singurul strain din lotul echipei.

CONDITII. Chiar daca recunoaste ca fotbalul din Cipru este cu mult sub cel din Romania, salariile si infrastructura sunt cu mult superioare celor de la noi. "Erau noua terenuri de pregatire, toate gazonate, dintre care doua cu nocturna", spune Carabas, care in Cipru a evoluat coordonator, dupa ce in Romania a fost folosit numai pe banda dreapta.

MUTARE. Evolutiile sale nu au ramas fara rezultat, jucatorul facand in aceasta vara pasul catre fotbalul elen. Carabas a semnat un contract pe o perioada de 3 ani cu Skoda Xanthi, formatie cu care va evolua in prima liga.

Nu vrea sa revina in Divizia A

Stelian Carabas a marturisit ca fotbalul cipriot l-a fascinat mai ales prin seriozitatea de care dau dovada conducatorii de acolo. Romanul a marturisit ca nu mai are de gand sa evolueze in Divizia A si nici sa lucreze in fotbalul romanesc. "De ce sa vin si sa imi bat capul cu unii care nu au habar de fotbal? Dupa ce ma las de fotbal am de gand sa ma stabilesc la Constanta si sa ma ocup de afacerile familiei. Daca o sa ma apuce dorul de fotbal o sa-mi cumpar eu o echipa pe la Divizia C, ca sa fiu patron, nu sa ma bata pe mine altii la cap", si-a dezvaluit Carabas planurile.
×
Subiecte în articol: sport carabas