x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Caracter indoielnic

Caracter indoielnic

de Dragos Stoica    |    11 Sep 2007   •   00:00
Caracter indoielnic
Sursa foto: MARIN RAICA/

Fostul tehnician al Stelei l-a acuzat de incompetenţă pe actualul antrenor din Ghencea, pentru ca apoi să insinueze că Gabi Balint ar fi homosexual.

SCANDAL - Cosmin Olăroiu ii atacă sub centură pe Hagi şi Balint

Fostul tehnician al Stelei l-a acuzat de incompetenţă pe actualul antrenor din Ghencea, pentru ca apoi să insinueze că Gabi Balint ar fi homosexual.

In urmă cu două zile, fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olăroiu, a acordat un interviu pentru Fanatik, in care a declanşat un atac furibund impotriva succesorului său pe banca "militarilor", Gheorghe Hagi.

NU VINE. După ce presa a deconspirat faptul că Olăroiu ar fi fost cel care i-a imboldit pe fotbaliştii Stelei să meargă la Gigi Becali pentru a denunţa metodele de antrenament ale "Regelui", actualul tehnician al arabilor de la Al Hilal a negat vehement o asemenea variantă. "Nu vreau să mă intorc la Steaua! E cea mai mare ordinărie posibilă să spui că jucătorii s-ar fi dus la Gigi la iniţiativa mea! Numai nişte minţi bolnave, nişte tărături puteau să inventeze aşa ceva", a declarat Olăroiu pentru Fanatik.

Apoi, Olăroiu l-a atacat frontal pe urmaşul său pe banca tehnică: "Hagi să mai tacă din gură şi să nu mai insinueze tot felul de chestii. Dacă nu sunt respectat, nu o să-l respect nici eu, chit că-l cheamă Hagi! Dacă nu mă inşel, Steaua e acum pe locurile 7-8, nu-i aşa? Păi, se compară calificarea Stelei de acum cu cea de anul trecut? BATE Borisov se compară cu Standard Liege? Pe ăştia de la Borisov ii eliminam şi dacă antrenam echipa prin telefon de aici, de la Ryad!", a mai zis Oli. Acesta s-a luat şi de Gabi Balint, care a sugerat in urmă cu căteva zile că jucătorii ar fi fost montaţi de Olăroiu să ceară demiterea lui Hagi: "Eu n-o să fiu niciodată complexat ca Balint, pentru că pe mine nu m-a prins soţia in pat cu alt bărbat! Să nu mai vorbească el despre mine şi să nu mai bage strămbe, că mă sui in avion şi il trimit la parade sau la alte manifestaţii d-astea de-i plac lui!".

Â

DISTANT. Comentănd afirmaţiile lui Olăroiu, Gigi Becali a declarat că acesta, Hagi şi Victor Piţurcă nu se vor putea impăca vreodată. "Au orgolii prea mari, pe care le inţeleg. Nu e frumos ce face Oli acum, dar nu voi spune niciodată cuvinte urăte despre el. Are şi el răutăţile lui. Oli nu m-a jignit pe mine, nu m-a atacat pe mine, ci a atacat un antrenor cu care n-a fost prieten niciodată. Totuşi, Olăroiu este un băiat de mare caracter şi va rămăne prietenul meu toată viaţa, orice s-ar intămpla", a spus el.

MM a evitat

Aflat ieri la conferinţa de presă a Unirii Urziceni organizată cu ocazia prezentării lui Viorel Moldovan in funcţia de director sportiv, managerul general al ialomiţenilor, Mihai Stoica, n-a vrut să comenteze afirmaţiile lui Olăroiu. "Nu ştiu dacă este adevărat. Sunt atătea zvonuri şi atătea inexactităţi in presă, incăt nu pot să cred automat. Trebuie să văd imaginile pe cameră ca să mă conving. Totuşi, nu-mi vine să cred că Olăroiu ar face asemenea declaraţii, el este mai temperat de felul său", a spus MM.

Răspuns

Contactat de Fanatik pentru a-şi putea prezenta punctul de vedere, fostul internaţional Gabi Balint a precizat: "Nu mă aşteptam la un asemenea atac. Il respectam ca antrenor pe Olăroiu, dar ca om nu l-am cunoscut. Reacţia lui este mizerabilă şi suburbană şi m-a lăsat fără cuvinte. Nu pot să mă cobor la un asemenea nivel. Nu o să-l dau in judecată, pentru că nu vreau să mai aud de acest om!".

×
Subiecte în articol: sport olăroiu