x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Casuta lui Beckham, cuibusor de nebunii

Casuta lui Beckham, cuibusor de nebunii

13 Dec 2004   •   00:00

Sir Elton John se va casatori cu iubitul sau, David Furnish, in casa lui David Beckham. Ineditul cuplu urmeaza sa naseasca pe unul dintre copiii celebrului fotbalist.


CATALIN FAINISI

UNDE DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E. Cantaretul Elton John (stanga) isi va uni, in sfarsit, destinele cu iubitul sau, David Furnish (dreapta)
Celebrul cantaret britanic Elton John si partenerul sau, David Furnish, se vor casatori, pe 23 decembrie, la o capela din incinta resedintei din Hertfordshire a starului lui Real Madrid, David Beckham. Ceremonia va avea loc imediat dupa ce, la aceeasi capela, cei doi fii ai cuplului David si Victoria Beckham, Brooklyn si Romeo, vor fi botezati, John si Furnish fiind nasii primului, in timp ce nasii lui Romeo urmeaza sa fie alesi dintre membrii familiilor fotbalistului si sotiei sale. Printre oaspetii de gala de la nunta cuplului homosexual se numara actrita Liz Hurley si cantaretele Geri Halliwell, Emma Bunton si Melanie B, care au format, alaturi de sotia lui Beckham, trupa "Spice Girls".

MOTIV. Ineditii miri au ales "Beckingham Palace", deoarece acolo nu pot fi deranjati de presa, securitatea urmand a fi asigurata de 30 de garzi de corp. "S-au plantat chiar 15 copaci in jurul gradinii pentru ca nimeni sa nu ii vada. Nu lasa nimic la intamplare", a declarat o sursa din anturajul cuplului Beckham. "Nu va fi nevoie de nici un martor pentru casatoria lui Elton John, deoarece aceasta nu va fi o uniune recunoscuta de lege", scrie The People, care mentioneaza ca preotilor din Anglia le este permis sa oficieze casatorii intre parteneri de acelasi sex.

.

.

.

.

.

ELTON A FOST PATRON LA WATFORD
Intre Sir Elton John si fotbal exista o legatura veche de cateva decenii. Astfel, in 2004, s-au implinit 30 de ani de cand cantaretul britanic a devenit presedinte si patron al clubului de fotbal Watford, care activeaza in a doua liga engleza. In prezent, britanicul nu mai este implicat in cadrul echipei, el demisionand din functia de presedinte acum doi ani, cand clubul a fost nevoit sa vanda stadionul "Vicarage Road". Starul va sustine, pe 18 iunie 2005, un concert pe arena din Watford, in urma caruia spera sa stranga 6 milioane de lire, bani necesari pentru reachizitionarea arenei.
×
Subiecte în articol: sport