x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CCA - Colţescu, ars mai tare decăt Serea

CCA - Colţescu, ars mai tare decăt Serea

de Dragos Stoica    |    06 Sep 2007   •   00:00
CCA - Colţescu, ars mai tare decăt Serea

După ce presa a dezvăluit că sancţiunile impotriva lui Ionică Serea şi Sebastian Colţescu fuseseră dictate incă de luni de Mircea Sandu, CCA a dat ieri aceleaşi pedepse, mascate sub forma reţinerii de la delegări.

După ce presa a dezvăluit că sancţiunile impotriva lui Ionică Serea şi Sebastian Colţescu fuseseră dictate incă de luni de Mircea Sandu, CCA a dat ieri aceleaşi pedepse, mascate sub forma reţinerii de la delegări.

Pedepse mascate pentru Ionică Serea şi Sebastian Colţescu. După ce aceştia au greşit grav in partidele UTA - "Poli" Timişoara, respectiv CFR Cluj - Ceahlăul, se părea că Serea va spune adio arbitrajului, in timp ce Colţescu urma să fie trimis la Liga a II-a.

INDULGENŢĂ. Deşi preşedintele FRF, Mircea Sandu, ar fi fost cel care ar fi adoptat deciziile de mai sus, acestea fiind prezentate presei incă de luni de preşedintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, CCA a ţinut să-şi afişeze aşa-zisa independenţă. Concret, la şedinţa de ieri, prima in care s-au luat oficial in discuţie prestaţiile celor doi "cavaleri ai fluierului", Serea a fost reţinut de la delegări pentru şase etape, iar Colţescu, pentru opt. "Colţescu a greşit la meciul CFR Cluj - Ceahlăul. Cum era şi recidivist după erorile de la Steaua - Ceahlăul, a primit opt etape", a spus Constantin. Conform ROI al CCA, pentru Colţescu această suspendare este sinonimă cu retrogradarea la Liga a II-a, deoarece a inregistrat peste zece etape de suspendare după ce a fost sancţionat de două ori consecutiv. Gheorghe Constantin a declarat insă că reţinerea de la delegări nu aduce automat acest lucru: "Sunt numai zvonuri. Ce spune X sau Y nu mă interesează. Acestea sunt singurele decizii CCA care se vor aplica".

Colţescu: "Sunt terminat"

Arbitrul Sebastian Colţescu a declarat că este extrem de afectat după decizia adoptată de CCA: "Eu am aflat de la ziarişti că am fost reţinut, nu m-a sunat nici preşedintele. N-aş vrea să fie nimeni in pielea mea, sunt terminat", a spus centralul. Colţescu recunoaşte că această sancţiune il retrogradează in eşalonul secund: "Probabil că după aceste opt etape o să conduc in Liga a II-a. Oricum, motivele pedepsirii mele nu sunt cele din meciul CFR - Ceahlăul, dar nu pot să vorbesc".

×
Subiecte în articol: sport colţescu col