x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CCA - Conducere multipla

CCA - Conducere multipla

de Dragos Stoica    |    08 Noi 2005   •   00:00
CCA - Conducere multipla

Ramas fara presedinte dupa ce Comitetul Executiv al FRF a decis vineri demiterea lui Ion Craciunescu din fruntea CCA, forul arbitrilor a numit ieri o conducere interimara formata din sase fosti arbitri.

INTERIMAT. Fata de anii anteriori, CCA a recurs la o solutie de compromis in ceea ce priveste structura de comanda. Astfel, pana in decembrie, cand vor fi organizate alegeri pentru ocuparea functiei de presedinte pe durata unui mandat de patru ani, sase fosti arbitri vor asigura conducerea interimara a CCA. Acestia sunt Aron Huzu (foto), Ioan Igna, Mircea Nesu, Gheorghe Constantin, Nicolae Grigorescu si Constantin Gheorghe, a caror principala responsabilitate va fi stabilirea delegarilor la meciuri si pregatirea pentru scrutinul programat peste o luna. In ceea ce priveste primele doua esaloane ale fotbalului romanesc, delegarile vor fi facute de catre Aron Huzu, Ioan Igna, Constantin Gheorghe si Nicolae Grigorescu, iar cele pentru Divizia C, de Romeo Stancan si de George Ionescu, coordonati de Gheorghe Constantin.

SFETNICI. Totodata, CCA a hotarat ca George N. Gherghe, Ion Turculeanu, Dumitru Mihalache si Gheorghe Constantin sa aduca modificari si imbunatatiri statutului arbitrilor, precum si Regulamentului de Ordine Interioara al CCA. Numit in functie pe vremea lui Craciunescu, secretarul executiv al CCA, Florin Verigeanu, s-a retras, atributiile sale urmand sa fie indeplinite temporar de Romeo Stancan.

De asemenea, CCA a stabilit ca singurii oficiali care o vor putea reprezenta in relatiile cu orice institutie publica sau privata sa fie Aron Huzu si Gheorghe Constantin. Masura vine intr-un moment delicat pentru CCA, dupa ce in etapa disputata in week-end-ul recent incheiat au fost mai multe voci care au contestat arbitrajele, in fapt ultimele delegari facute de Ion Craciunescu.

×
Subiecte în articol: sport