x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CE handbal feminin - Debut cu dreptul

CE handbal feminin - Debut cu dreptul

09 Dec 2004   •   00:00

Reprezentativa de handbal feminin a Romaniei a inceput bine turneul final al Campionatului European care se disputa in Ungaria.


DRAGOS STOICA

Elevele lui Cornel Otelea au invins aseara selectionata Suediei cu scorul de 32-25 (16-10), in primul meci din Grupa C preliminara. Golurile romancelor au fost marcate de Avadanii (9), Elisei (6), Varzaru (6), Gogarla (3), Amariei (3), Durac (2), Bradeanu, Maier si Hutupan (cate unul).

CALIFICATE. Practic, dupa acest rezultat, nationala Romaniei este ca si calificata in faza superioara a turneului final. Bazandu-se pe un joc exact in faza de aparare, reprezentantele noastre s-au impus gratie evolutiei foarte bune din prima parte a extremei Cristina Varzaru, precum si procentajului 100% reusit de Avadanii din cele sapte aruncari de la 7 metri. Pentru ca spectacolul sa fie total, Hutupan a reusit cu doua minute inaintea finalului sa inscrie printr-o aruncare din poarta in poarta, dupa ce in prealabil portarul Romaniei inchisese excelent buturile la cateva actiuni clare ale suedezelor. In pofida acestei victorii de moral, se poate spune totusi ca adevaratul turneu final incepe abia azi, cand reprezentativa Romaniei va intalni, de la ora 19:00, selectionata similara a Germaniei, cotata mult peste echipa Suediei. "Speram ca victoria cu Suedia sa ne fi conferit mai multa incredere si un tonus bun. Pe viitor insa, jucatoarele trebuie sa comunice mai mult intre ele si sa se ajute reciproc, pentru ca pot aparea surprize", a spus ieri antrenorul nationalei feminine, Cornel Otelea.

×
Subiecte în articol: sport