x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ce n-a văzut Clujul!

Ce n-a văzut Clujul!

de Daniel Stan    |    23 Iul 2007   •   00:00
Ce n-a văzut Clujul!

Echipa lui Ioan Andone a terminat la egalitate cu Benfica Lisabona intr-un meci in care ardelenii au demonstrat că se pot bate pentru titlu cu granzii Capitalei.

Echipa lui Ioan Andone a terminat la egalitate cu Benfica Lisabona intr-un meci in care ardelenii au demonstrat că se pot bate pentru titlu cu granzii Capitalei.



Au marcat: Dani (’49), Semedo (’69)/Rui Costa (’55), Cardozo (’66)
Stadion: "Constantin Rădulescu"
Spectatori: 11.000
Arbitri: S. Corpodean 7 - O. Şovre 7, M. Nagy 7.

Gruparea din Gruia a sărbătorit sămbătă seară implinirea a o sută de ani de la infiinţarea clubului, invitănd la show pe Benfica Lisabona, formaţie infrăţită cu trupa pregătită de Ioan Andone. In acelaşi timp, clujenii şi-au prezentat şi lotul de jucători pentru sezonul 2007-2008, cei 11.000 de spectatori avănd parte de un show total, deschis de concertul formaţiei IRIS. Rezultatul final, 2-2, nu a fost un prilej de bucurie pentru tehnicianul ardelenilor: "Sunt dezamăgit de randamenul unora dintre jucători, care puteau mai mult. Chiar dacă a fost un meci aniversar, ar fi trebuit să dea totul". Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, Semedo, a precizat: "Recunosc, am dat un gol norocos, dar pentru mine a fost o mare onoare să joc impotriva Benficăi". La sărbătoarea clujenilor a ajuns şi Eusebio, cel mai bun jucător portughez al tuturor timpurilor, care a dat lovitura de incepere alături de Ilie Balaci.

ECHIPELE:

CFR: Stăncioiu - Tony, Cadu, Sandberg, Panin - Leao, Dani - Semedo, Didy, Trică - Fabbiani. Au mai jucat: Minteuan, G. Mureşan, Culio, Sousa, Anca, Surdu, Oliveira, Fredy, Mărginean, Amoreirinha. Antrenor: Ioan Andone

Benfica: Quim - Zoro, Luisao, David Luiz, Miguelito - Katsouranis, M. Fernandes, Rui Costa, Simao - Cardozo, Bergessio. Au mai jucat: Butt, Sreten, Manu, Ribero, Coentrao, Mantorras, DaBao, Vitor. Antrenor: F. Santos.

Andone: "Nimeni in faţa noastră"

Antrenorul lui CFR Cluj, Ioan Andone, speră să intrerupă hegemonia Capitalei in privinţa titlului de campioană. "Suntem mai puternici decăt sezonul trecut şi este normal să ne dorim primul loc. Vreau ca la finalul campionatului să nu mai fie nici o echipă inaintea noastră. Dacă nu vom cuceri titlul, va fi un eşec pentru formaţia pe care o conduc", a declarat "Ando". Acesta a mai adăugat: "In fotbalul romănesc, echipele care fac performanţă nu reuşesc să o repete şi in sezonul următor, iar noi avem o şansă in plus. Nu este vorba numai despre Dinamo, ci şi despre Rapid, Steaua sau Poli Timişoara".

×
Subiecte în articol: sport