x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cei patru fantastici

Cei patru fantastici

de Daniel Stan    |    03 Ian 2008   •   00:00
Cei patru fantastici
Sursa foto: Razvan Pasarica/

După Habibou, in Ghencea urmează să mai ajungă Armenteros, Barbosa şi Dario Fernandez, patronul Gigi Becali urmănd a scoate din buzunar peste 3 milioane de euro pentru aceste transferuri.

După Habibou, in Ghencea urmează să mai ajungă Armenteros, Barbosa şi Dario Fernandez, patronul Gigi Becali urmănd a scoate din buzunar peste 3 milioane de euro pentru aceste transferuri.

Noul an a adus alte trei transferuri in Ghencea. Este vorba despre argentinienii Emiliano Armenteros şi Dario Fernandez, precum şi despre brazilianul Wiliam Xavier Barbosa. "Este adevărat, sunt jucătorii Stelei", a confirmat patronul Gigi Becali.

INCREDERE. De tratative şi celelalte formalităţi s-a ocupat managerul general Adrian Ilie. "Am incredere in capacitatea de manager a lui Adrian Ilie, iar primele rezultate se văd deja", a mai adăugat Gigi Becali. Argentinianul Armenteros are 21 de ani şi ultima oară a evoluat la coşmarul Stelei din ultimii ani, FC Sevilla, insă doar la echipa secundă. In 18 etape din acest sezon, mijlocaşul a prins rar un post de titular la gruparea din Segunda Division. Celălalt argentinian, Dario Fernandez, a fost jucător de bază al grecilor de la Panionios Atena. Este tot mijlocaş, are 29 de ani, iar pentru transferul său urmează să semneze pe trei sezoane şi va căştiga 150.000 de euro pe an, plus alte bonusuri. Brazilianul Barbosa are 24 de ani şi a evoluat in acest sezon pentru echipa japoneză de ligă secundă Vegalta Sendai.

INVESTIŢII. Conform unor surse neoficiale, Steaua trebuie să achite un milion de euro la Charleroi pentru francezul Habibou, 1,2 milioane pe Armenteros, 500.000 lui Botafogo pe Barbosa, care a fost doar imprumutat in Japonia, plus alţi 700.000 pentru Fernandez. Mai mult, in Ghencea este posibil să mai ajungă Clement Pălimaru, de la Poli Iaşi, şi Dino Eze, de la Gloria Buzău. Ultimul insă a anunţat că doreşte să continue la gruparea din Crăng, dar poate ajunge la Steaua in baza unui protocol incheiat intre conducerile celor două cluburi, Gloria avănd in lot, sub formă de imprumut, patru stelişti.

daniel.stan@jurnalul.ro

Reveniri

Alături de francezul Habibou, care a semnat deja cu gruparea din Ghencea, antrenorul "roş-albaştrilor", Marius Lăcătuş, ii va avea la dispoziţie in perioada pregătirii de iarnă şi pe Mirel Rădoi, Pleşan şi Ghionea. Cei trei au fost accidentaţi o mare parte a sezonului de toamnă, dar sunt refăcuţi şi vor reintra in programul echipei. Referitor la Dario Fernandez, Armenteros şi Barbosa, oficialii stelişti aşteaptă definitivarea tratativelor cu grupările de care aparţin, fiind foarte posibil să fie prezenţi şi ei la reunirea echipei.

×
Subiecte în articol: sport