x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj - Dorinel mai poate

CFR Cluj - Dorinel mai poate

de Dragos Stoica    |    13 Ian 2006   •   00:00
CFR Cluj - Dorinel mai poate

Antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, Dorinel Munteanu, a efectuat ieri-dimineata vizita medicala anuala la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti, aratandu-se intr-o forma fizica de invidiat.

Antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, Dorinel Munteanu (foto), a efectuat ieri-dimineata vizita medicala anuala la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti, aratandu-se intr-o forma fizica de invidiat.

LONGEVITATE. Recordmanul selectiilor in echipa nationala a Romaniei a declarat ca se simte foarte bine si ca doreste sa mai evolueze ca fotbalist. "Nu mai tin minte a cata vizita medicala din cariera este aceasta, insa ma simt foarte bine si sper ca si pe viitor sa fie la fel, ca sa mai pot evolua inca 2-3 ani, atat la echipa mea de club, cat si la nationala, daca va mai fi nevoie de serviciile mele", a declarat Munteanu, care a incheiat primul toate probele medicale la care a fost supus si a fost felicitat de doctorii de la INMS pentru starea fizica foarte buna. La Cluj este asteptat sa soseasca Dumitru Mitu, de la Dinamo Zagreb.

×
Subiecte în articol: sport