x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Champions League / Tony: Bordeaux să se teamă de noi!

Champions League / Tony: Bordeaux să se teamă de noi!

de Ovidiu Ciutescu    |    20 Oct 2008   •   00:00
Champions League / Tony: Bordeaux să se teamă de noi!


„Nu ne este teamă de Bordeaux. Cred că cei de la Bordeaux ar trebui să aibă frică de noi”, a declarat Tony pentru Sud Ouest.com, citat de Mediafax. Fundaşul dreapta al campioanei României a fost invitat să prefaţeze meciul dintre Bordeaux şi CFR Cluj, din cadrul etapei a III-a a UEFA Champions League.



" Vom juca fără niciun fel de presiune, pentru că nu avem nimic de pierdut. Într-adevăr, Girondins a avut o evoluţie bună împotriva Romei, am văzut imaginile de la acel joc şi cred că doar neşansa a făcut să piardă. Acum le trebuie neapărat victorie contra noastră şi acest lucru va fi foarte dificil pentru ei, deoarece presiunea este acum doar pe umeri lor, nu pe noi. Avem patru puncte şi mergem la Bordeaux cu aceeaşi încredere cu care am mers la Roma", a precizat jucătorul franco-portughez.

Argumentul clujenilor
Tony spune că echipa campioană a României a căpătat şi mai multă încredere în sine, mai ales că la începutul competiţiei nimeni nu le dădea nicio şansă iar acum, după patru puncte acumulate în două meciuri, campioanei României se poate gândi la calificarea în optimile Ligii Campionilor: "După tragerea la sorţi, toată lumea zicea că nu vom lua niciun punct şi totuşi... Acum ne gândim la calificare dar nu trebuie ne fixăm pe această idee. Este adevărat ne gândim. Cea ce ne bucură este că oameni ca Jose Mourinho au vorbit de echipa noastră, şi că Luiz Felipe Scolari a declarat că noi practicăm un fotbal atactiv". Partida Girondins Bordeaux-CFR Cluj, din etapa a treia a grupei A din Liga Campionilor, este programată miercuri, de la ora 21,45, pe arena grupării franceze.

×
Subiecte în articol: sport