x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chivu - "Poate ca asta este soarta noastra"

Chivu - "Poate ca asta este soarta noastra"

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    04 Sep 2006   •   00:00
Chivu  -  "Poate ca asta este soarta noastra"

Cel mai bun jucator al Romaniei in meciul de sambata seara, capitanul Cristi Chivu, ale carui interventii din ultimele momente ale confruntarii ne-au salvat de la infrangere, a vorbit despre cauzele semiesecului si despre viitorul apropiat.

Jurnalul National: Ce s-a intamplat in acest meci?
Cristi Chivu: Chiar imi vine greu sa-mi explic. Am avut 2-0 si nu trebuia decat sa pastram rezultatul, dar am platit scump lipsa de incredere. Oricum, am mai trait astfel de meciuri si sunt sigur ca o sa mai traiesc. Asta e fotbalul.

Ce crezi ca s-a gresit pe teren?
In primul rand, noi suntem o echipa foarte muncitoare, numai ca trebuie sa punem osul la bataie toate cele 90 si ceva de minute. N-am facut-o si am platit pentru asta. Totusi, nu ma asteptam ca bulgarii sa marcheze doua goluri. Era necesara o victorie cu ei, aceasta fiind una dintre contracandidatele la lupta pentru calificare.

Care crezi ca este cauza acestor repetate drame pe final de meci?
Poate ca asta este soarta noastra. Cred ca este vorba si despre o lipsa de experienta, in sensul ca absenta de sase ani de la competitiile europene importante se simte.

Este vorba despre un inceput dezastruos?
Nu cred. Mai sunt multe meciuri. Am incredere ca vom repeta de acum inainte jocul bun pe care l-am facut in cea mai mare parte a timpului din meciul cu Bulgaria. Trebuie sa castigam miercuri in Albania.

Ce ai simtit in prelungirile meciului, cand doi bulgari au scapat unu contra unu cu tine?
Mi-am facut doar datoria. Sunt platit sa-mi fac datoria pe teren. Important e ca nu am mai incasat un gol.

INFRANGERE
"Este greu, dar mergem inainte. Acest egal il simt ca pe o infrangere. Am avut doua minute de degringolada, iar, din pacate, s-a intamplat la sfarsitul meciului. Daca eram egalati intr-o repriza, era altceva, dar asa este inadmisibil!" - Adrian Mutu, jucator Romania

LUCID
"Sunt bucuros ca am castigat acest punct, dar nu am jucat bine. Nu am fost invinsi, pentru ca am avut noroc, insa asa este fotbalul. Ar trebui sa ne concentram mai mult si sa castigam urmatoarele meciuri" - Iordan Lecikov, vicepresedinte Federatia Bulgara

INCREDERE
"Toti suntem suparati. Pe teren am simtit ca suntem peste ei ca valoare. Faultul din care au inscris primul gol a fost prea usor acordat, iar apoi un minut de neatentie ne-a costat meciul. Suntem mai buni decat ei si trebuie sa ne calificam" - Laurentiu Rosu, jucator Romania
×
Subiecte în articol: sport