x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chivu sta pana in aprilie

Chivu sta pana in aprilie

25 Noi 2004   •   00:00

Accidentarea suferita in vara se pare ca i-a compromis definitiv sezonul lui Cristi Chivu. Potrivit cotidianului "Gazzetta dello Sport", fundasul roman a fost supus ieri dimineata unei noi interventii chirurgicale la piciorul drept si nu va putea reveni pe gazon inainte de luna aprilie a anului viitor.

DELIA GOMOESCU

GHINIONIST. Cristi Chivu isi prelungeste perioada de inactivitate, provocata de o accidentare stupida
OPERATIE. In timpul vizitei efectuate miercuri, staff-ul medical al Romei a constatat ca degetul mic la care s-a accidentat Chivu pe 23 iunie, in timpul unui meci de fotbal-tenis, nu este sudat cum trebuie. Astfel, specialistii gruparii italiene au decis ca jucatorul trebuie operat din nou de profesorul Pier Paolo Mariani, la clinica Villa Stuart. Cristi mai suferise o interventie chirurgicala pe 9 noiembrie, in care ii fusese indepartat surubul utilizat pentru sudarea osului.

INDISPONIBIL. Absent la ultimele partide ale echipei nationale, capitanul tricolorilor va rata mai mult ca sigur si meciurile pe care Romania le va disputa cu Olanda, acasa, pe 26 martie, si cu Macedonia, in deplasare, pe 30 martie. El ar putea reveni in nationala odata cu Adrian Mutu, la intalnirea Olanda - Romania, programata pe 4 iunie.

UN MECI
De la inceputul sezonului, internationalul Cristi Chivu a fost prezent pe gazon intr-un singur meci oficial, cel din etapa a 4-a a Ligii Campionilor, disputat pe "Olimpico" intre Roma si Leverkusen, si terminat la egalitate, scor 1-1. Atunci, fundasul roman a intrat pe teren in locul lui Sartor si a jucat in ultimele 27 de minute ale partidei. El a mai evoluat intr-o intalnire amicala cu Trivoli, insa a resimtit dureri musculare, dupa doar 10 minute de joc, medicii recomandandu-i o perioada de recuperare mai lunga.

×
Subiecte în articol: sport