x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Cîinii" l-au transferat pe Julio Cesar al II-lea

"Cîinii" l-au transferat pe Julio Cesar al II-lea

de Daniel Stan    |    14 Aug 2008   •   00:00
"Cîinii" l-au transferat pe Julio Cesar al II-lea

DINAMO
Dacă după primele trei etape din Liga 1 există un Julio Cesar care a impresionat (este vorba despre mijlocaşul Rapidului) înce­pînd de ieri a apărut un tiz al giu­leş­teanului.



DINAMO
Dacă după primele trei etape din Liga 1 există un Julio Cesar care a impresionat (este vorba despre mijlocaşul Rapidului) înce­pînd de ieri a apărut un tiz al giu­leş­teanului. Concret, oficialii lui Dinamo au parafat, în mare taină, transferul mult mai cunoscutului fundaş brazilian Julio Cesar, ultima oară la Olympiakos Pireu, care are în palmares Liga Campionilor cu Real Madrid, cucerită în anul 2000. Surse neoficiale susţin că rivalii de la Steaua ar fi insistat pentru "deturnarea" jucătorului, însă dinamoviştii s-au mişcat mai rapid. "Nu am cunoştinţă ca Steaua să se fi implicat. A existat un mesaj, dat de un anume Dumitru, însă doar atît. Julio a fost impresionat de ceea ce i-a oferit Dinamo şi a sem­nat un contract pe două se­zoane", a declarat impresarul Du­mitru Tudor. Numai că anunţata prezen­tare a jucătorului nu a mai avut loc ieri după-amiază, existînd probleme la vizita medicală. Mai concret, cu testul RMN, unul foarte important pentru un fotbalist. "Au fost nişte mici probleme cu un doctor, care a ajuns puţin mai tîrziu. Important este că Julio Cesar e jucătorul lui Dinamo", a spus unul dintre acţionari, Vasile Turcu.

La rîndul său, preşedintele executiv, Cristi Borcea, s-a arătat satisfăcut de această tranzacţie: "Consider că este cel mai reuşit transfer din ultimii ani în fotbalul românesc. Este unul din cei mai buni fundaşi centrali din lume. Visul meu de grupele Ligii Campionilor este aproape".

Borcea mai pregăteşte surprize

După reuşita transferului lui Julio Cesar, care va încasa 450.000 de euro pe sezon, conducătorii roş-albilor mai promit suporterilor şi alte surprize. "Avem gînduri de Liga Campio­nilor şi ne vom mai mişca pe piaţa transferurilor", a declarat preşedintele executiv al "cîinilor", Cristi Borcea. Posibil ca astăzi să fie prezentat bulga­rul Ivan Ţvetkov, un mijlocaş ofensiv care este liber de contract, şi ultima oară a evoluat în Turcia, la Sivasspor. Dacă totul va fi OK, Dinamo va achita 150.000 de euro, iar jucătorul cere un salariu de 200.000 de euro. De asemenea, Mircea Rednic insistă şi pentru ghanezul Derek Boateng, de la Beitar Ierusalim. Un alt jucător vizat este mijlocaşul central spaniol Juan Jose Bezares Alarcon, de la divizionara secundă Cadiz, care deja a fost contactat. Dinamo este dispusă să plătească 200.000 de euro pentru un împrumut pe un sezon, cu drept de cumpărare.

×
Subiecte în articol: sport julio julio cesar