x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Circ la perfectul simplu

Circ la perfectul simplu

14 Dec 2004   •   00:00

Data ca sigura la un moment dat, schimbarea patronilor Universitatii pare sa fie acum ceva de domeniul incredibilului. Intrati in direct la o emisiune la care participau suporterii, Dinel Staicu si primarul Antonie Solomon s-au jignit reciproc.

DRAGOS STOICA, VICENTIU NEAGOE

RUPTURA. Luni seara, la o dezbatere pe marginea soartei Universitatii, sperantele fanilor s-au naruit definitiv. Intrati in direct, Staicu si Solomon s-au acuzat reciproc pentru esecul negocierilor. "Mi-ai zis ca-mi dai echipa pe un euro, iar acum vrei un milion! Esti neserios, toata lumea s-a convins!", a spus edilul Baniei. In replica, Staicu s-a indoit de existenta fondurilor primariei: "Dupa alegerile astea, nu mai aveti bani pentru Universitatea. Voi n-ati facut decat campanie electorala".

DISPERARE. Prezent in studio, unul dintre liderii suporterilor a comentat: "In loc sa va certati, mai bine ati incerca sa ajungeti la un consens. Universitatea nu este o jucarie pe care s-o pasati de la o zi la alta".

OFERTE
In afara lui Mihaita Plesan, Steaua il vrea si pe bosniacul Adnan Guso, avand in vedere ca bielorusul Vasili Hamutovski este cerut de FC Moscova si de Spartak Moscova. Ieri, "militarii" i-au inaintat o oferta la pachet lui Dinel Staicu, avansand suma de 1,5 milioane de euro in schimbul celor doi. Totusi, "capitanul" craiovenilor a spus in urma cu o saptamana ca vrea sa ramana in Banie. (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport