x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CM de atletism - Doar Guset a prins finala

CM de atletism - Doar Guset a prins finala

de Madalina Corbeanu    |    11 Mar 2006   •   00:00

Doar Gheorghe Guset si Mihaela Stancescu-Neacsu s-au calificat in finala probei de aruncarea greutatii, respectiv semifinala la 800 de metri.
Guset a ocupat pozitia a cincea, cu o performanta de 20,22 metri. Conform regulamentului, baremul de calificare in finala era de 20,30 metri, insa doar trei sportivi l-au depasit. Astfel ca au fost calificate urmatoarele cele mai bune cinci performante, printre care s-a aflat si cea a romanului. Mihaela Stancescu a ajuns in semifinala de pe locul 3 al Grupei B de calificare, cu timpul de 2:04,24.

AU RATAT. La 800 de metri, Maria Cioncan, de la care se astepta o medalie, a ocupat doar pozitia a treia in serii, iar timpul obtinut nu i-a permis accederea in semifinala. La triplusalt, Mariana Solomon a ratat calificarea, clasandu-se pe locul 8, cu 13,73 metri. Nici Danut Simion nu a ajuns in finala probei de saritura in lungime, obtinand locul 6 in grupa B, cu 7,59 metri. Angela Morosanu a ratat si ea finala la 60 de metri. Desi a alergat mai bine decat in calificari si in semifinale, romanca de 19 ani s-a clasat pe locul 5 (7:07,33). In schimb, ea s-a calificat in semifinalele probei de 400 de metri, care se defasoara azi, cu cea mai buna performanta a sa.

×
Subiecte în articol: sport metri