x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CM de gimnastica - Selariu, doar locul 6

CM de gimnastica - Selariu, doar locul 6

de Dragos Stoica    |    25 Noi 2005   •   00:00
CM de gimnastica - Selariu, doar locul 6

Singurul gimnast roman calificat in finala la individual compus la Melbourne, Razvan Selariu (foto), a incheiat ieri concursul pe locul 6, cu un total de 54.436 de puncte.

INCONSTANT. Selariu a fost notat cu 8.325 la sol, 8.962 la cal cu manere, 9.400 la inele, 9.562 la sarituri, 8.900 la paralele si 9.287 la bara fixa. In calificari, sportivul roman terminase ceva mai bine, clasandu-se pe pozitia a cincea. De data aceasta insa, Selariu a ratat la sol de doua ori, in timp ce la sarituri a fost penalizat pentru ca ar fi aterizat in afara spatiului regulamentar, lucru contrazis de reluarile tv. Intrecerea a fost castigata de japonezul Hiroyuki Tomita, care a totalizat 56.698 puncte, urmat de conationalul sau Hisashi Mizutori (55.349) si de bielorusul Denis Savenkov (55.112 puncte). Finalele masculine pe aparate sunt programate sambata, la sol, cal cu manere si inele, si duminica, la sarituri, paralele si bara fixa. Sportivii romani calificati in finalele pe aparate sunt Marian Dragulescu (sol si sarituri), Alin Jivan (sarituri) si Ioan Suciu (cal cu manere). (Dragos Stoica)

AZI, LA FETE
Astazi este programata finala la fete, concursul individual compus, la care este calificata si gimnasta Floarea Leonida. Intrata in ultimul act dupa ce a ocupat pozitia a 14-a si a avut o ratare mare la barna, Leonida pare sa nu poata emite pretentii la o medalie. Astfel, singura sansa ca Romania sa poata obtine o clasare pe podium la fete o va avea duminica gimnasta Catalina Ponor, care va participa la barna in finala pe aparate, dupa ce in calificari a avut cea mai mare nota dintre toate sportivele.

×
Subiecte în articol: sport