x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cocis, dorit de Dinamo Kiev

Cocis, dorit de Dinamo Kiev

de Dragos Stoica    |    06 Ian 2006   •   00:00
Cocis, dorit de Dinamo Kiev

Mijlocasul echipei nationale este dorit tot mai insistent de marile echipe, pretul sau fiind in prezent cotat la 3 milioane de dolari.

Cea mai galonata formatie din campionatul Ucrainei, Dinamo Kiev, si-ar putea ingrosa randurile in aceasta iarna cu un nou roman. Potrivit agentiei Basa-press, presedintele Igor Surkis ar fi declarat intr-un cerc restrans ca va face orice eforturi pentru a-l lua pe Razvan Cocis de la Serif Tiraspol, fiind dispus sa plateasca suma de 3 milioane de euro.

ASCENSIUNE. Cocis a fost transferat in urma cu un an si jumatate la Serif, formatie care a platit in schimbul sau si al lui Florescu suma de 500.000 de dolari divizionarei secunde "U" Cluj. Dupa un prim sezon in care a marcat 12 goluri, Cocis a fost promovat in echipa nationala de Victor Piturca, unde s-a impus rapid ca un om de baza. In ultimele sase luni, jucatorul a trezit interesul mai multor grupari importante, cea mai consistenta oferta venind din partea lui Poli Timisoara, care a oferit 2 milioane de dolari in schimbul sau. De asemenea, fotbalistul a mai fost monitorizat constant de Dinamo Kiev, Spartak Moscova, Inter Milano si Bayern Munchen, in timp ce TSKA Moscova a facut deja si o oferta concreta zilele trecute, avansand suma de 2,5 milioane de dolari.

PLEACA SIGUR DE LA SERIF
Desi a negat varianta Dinamo Kiev, impresarul fotbalistului, Tiberiu Petris, a afirmat ieri ca, in proportie de 50%, Cocis va pleca in aceasta iarna de la Serif Tiraspol. "M-as bucura sa se realizeze transferul la Kiev, ar fi minunat, dar inca nu se pune problema, pentru ca n-am fost contactati. A fost o oferta clara de la o echipa de top din Bundesliga, care a picat repede. Cei de la Serif au taraganat discutiile pana cand nemtii au cedat. Ei vor sa-l dea neaparat la un club din Rusia si ar fi vreo patru cluburi din Moscova interesate de el. Din Romania il vor Poli Timisoara si Rapid", a spus impresarul.

×
Subiecte în articol: sport