x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Coman crede in sansa Stelei

Coman crede in sansa Stelei

19 Dec 2004   •   00:00

Jucatorii "bancari" sunt increzatori ca Steaua ar putea elimina Valencia in 16-imile Cupei UEFA, bazandu-se pe victoria pe care ei au obtinut-o in fata spaniolilor, in 2002, intr-un meci amical disputat chiar pe "Mestalla". Mijlocasul Gigel Coman a declarat ca nu ar fi o surpriza daca Steaua s-ar califica, desi este de parere ca echipa lui Walter Zenga porneste cu sansa a doua.

IONUT PADURARU

SURPRIZE. "Sa aiba incredere in ei. Noi am castigat acel meci si cu noroc, dar le-am stricat petrecerea jucatorilor spanioli. Este posibil sa le-o strice si Steaua, avand in vedere ce surprize se intampla in fotbal in ultima perioada", a spus Coman, adaugand ca rezultatul unei partide nu depinde atat de adversar, cat de forma jucatorilor din ziua meciului. Mijlocasul a mentionat ca deocamdata nu are nici o oferta de a juca in strainatate: "Mereu se spune despre mine ca plec de la FC National, dar deocamdata sunt tot aici. Orice jucator si-ar dori sa evolueze in strainatate, dar daca nu este nici o oferta, ce sa fac?".

OPTIMIST

"Va fi dificil, mai ales ca se joaca tur-retur. Steaua poate sa obtina calificarea, dar Valencia are mai multe sanse. Totusi nu ar fi o surpriza daca stelistii s-ar califica, daca isi vor mentine forma din tur. Noi am jucat cu ei, ce-i drept in meci amical, si i-am invins chiar la ei acasa, la prezentarea lotului" - Gigel Coman

×
Subiecte în articol: sport