x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Coman, la nationala

Coman, la nationala

29 Oct 2004   •   00:00

Selectionerul Anghel Iordanescu intentioneaza sa-l convoace pentru meciul cu Armenia pe portarul lui FC Arges, Danut Coman. Pentru pitestean, acest lucru ar reprezenta o premiera.

ANDREI NICOLESCU

CADOU. Danut Coman apara la FC Arges cu o pereche de manusi personalizate primite de la Bogdan Lobont
Inaintea meciul de pe 17 noiembrie, din Armenia, "Generalul" se confrunta cu mari probleme de efectiv. De data aceasta, din randul tricolorilor va absenta si Bogdan Lobont. In lipsa acestuia, Iordanescu ii va convoca pe rapidistul Dolha, "bancarul" Marius Popa si pitesteanul Danut Coman.

DEBUT. Evolutiile constant bune avute in poarta formatiei din Trivale l-au facut pe Coman sa intre in atentia selectionerului, care intentioneaza sa-l cheme pentru meciul echipei nationale de luna viitoare, de la Erevan. Deja oficialii FRF au luat legatura cu persoanele din conducerea gruparii pitestene, solicitand pasaportul pentru a-i putea obtine lui Coman viza de intrare in Armenia.

REZERVA. Prezenta portarului argesean la echipa nationala nu ar insemna si titularizarea acestuia. Iordanescu il priveste pe Danut Coman ca pe o a treia varianta de titularizare, favorit pentru a intra in primul "11" fiind giulesteanul Emilian Dolha, urmat de goalkeeper-ul Nationalului, Marius Popa. Sub tricolor, Coman ar urma sa se reintalneasca insa cu fostii sai coechipieri de la FC Arges, Adrian Neaga si Nicolae Dica. Din pacate, suspendarea lui Adrian Mutu il impiedica pe portarul pitestean sa evolueze din nou alaturi de "Briliant", cu care a fost coleg la juniori.

CV

Danut Dumitru Coman
  • Nascut: 28.03.1979 - Stefanesti (judetul Arges)
  • Face parte din 1997 din lotul lui FC Arges
  • Meciuri in Divizia A: 57
  • Meciuri la nationala Under 21: 25
  • Meciuri la nationala Under 18: 35
  • Portar preferat: Iker Casillas

    NE ARBITREAZA UN BELGIAN

    Meciul Armenia - Romania, programat pe 17 noiembrie, de la ora 19:00, pe stadionul "Republican" din Erevan, va fi arbitrat de o brigada belgiana, avandu-l la centru pe Frank De Bleeckere. In varsta de 38 de ani si de meserie agent bancar, De Bleeckere este cel mai in voga arbitru din Belgia si primul din tara respectiva care are acces pe lista FIFA. Asistentii sai sunt Roland Van Nylen (44 de ani, cel mai bun "tusier" belgian al momentului) si Dirk Vanhoutte (45 de ani). Federatia armeana a comunicat ca meciul echipelor de tineret va avea loc pe 16 noiembrie, incepand cu ora 13:00 (ora Romaniei), pe stadionul "Nairi" din Erevan, cu o capacitate de 6.800 de locuri. (Mihai Igirosanu)
  • ×
    Subiecte în articol: sport coman