x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Comitet Executiv de protocol

Comitet Executiv de protocol

06 Mar 2004   •   00:00

Sedinta Comitetului Executiv al FRF de ieri a avut un caracter special.

La ea au participat 5 membri ai UEFA, in frunte cu presedintele federatiei engleze, Geoffrey Thompson, si cu amicul cipriot Marios Lefkaritis.

BANI. S-a discutat despre sprijinul acordat de UEFA asociatiilor nationale prin intermediul programului Hat Trick, pentru dezvoltarea infrastructurii. FRF va primi 2,5 milioane de franci elvetieni pentru proiectul Mogosoaia si un milion de franci pentru constructia de terenuri sintetice. S-a mai vorbit de Regulamentul si Statutul privind transferurile jucatorilor.

LAUDE. Cand Nasu’ a fost intrebat despre criticile ce ii sunt aduse, strainii au sarit in apararea lui. "Mircea Sandu e apreciat si isi reprezinta bine nu numai tara, dar si aceasta zona a Europei", s-a grabit sa spuna presedintele forului englez.

"Respectul si aprecierea de care ma bucur sunt mai pregnante peste granita decat in tara. UEFA si-a format o parere despre mine in intalnirile avute, insa, conform ultimilor ani in care noi, romanii, incercam sa ne distrugem, probabil ca munca mea de 40 de ani in fotbal, din care 14 ani ca presedinte al FRF, nu capata conotatii de apreciere, ci de depreciere", s-a vaitat San

Nasu’ ar putea intra in Comitetul Executiv al UEFA

Geoffrey Thompson a declarat ca urmeaza sa se faca o analizare a membrilor Comitetului Executiv al UEFA, dupa Congresul UEFA din Cipru, din luna aprilie, putand fi aprobata cooptarea a doi noi membri. Referitor la acest aspect, Mircea Sandu a spus nici da, nici nu in privinta unei posibile candidaturi. "Vom vedea ce se va intampla la Congresul UEFA din aprilie. Poate prietenul meu, Marios Leftkaritis, imi va face o surpriza ", a spus Nasu’.
( PAUL ANDONE )

×
Subiecte în articol: sport uefa