x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Comoara lui Plesan

Comoara lui Plesan

de Madalina Corbeanu    |    17 Iun 2005   •   00:00
Comoara lui Plesan

Oana, o frumoasa bruneta cu ochii verzi, i-a rapit inima fostului jucator oltean. Uneori fotbalul ii desparte, dar ei au invatat sa se bucure de fiecare clipa petrecuta impreuna.

La 22 de ani, Mihaita Plesan este unul dintre cei mai mediatizati fotbalisti de la noi. Despre viata sportiva a jucatorului se poate spune ca este in continua ascensiune, insa putini sunt cei care stiu ca cea mai mare implinire a noului dinamovist este Oana, o olteanca bruneta cu ochi verzi, care l-a cucerit definitiv.

LOVE STORY. Cei doi sunt in aceste zile in vacanta la mare. Exuberanti si tot timpul cu zambetul pe buze, Mihaita si Oana nu se sfiesc sa-si arate dragostea. Povestea lor este pe cat de simpla, pe atat de frumoasa. "Ne-am cunoscut la film, in urma cu un an si o luna", incepe relatarea Mihaita. "Adica pe 23 mai", il completeaza prompt Oana, care, la fel ca si jucatorul, tine minte datele cu exactitate atunci cand este vorba despre evenimente din viata lor. "De fapt, relatia noastra a inceput la telefon, pentru ca, a doua zi dupa ce ne-am intalnit, Mihaita a plecat in Irlanda cu echipa nationala. "In acea luna am avut cea mai mare factura telefonica de platit, dar a meritat", spune Plesan razand.

IMPREUNA. Studenta in anul III la Facultatea de Stiinte Economice si in paralel la Facultatea de Drept, Oana spune ca viata alaturi de Mihaita este frumoasa, "pentru ca stim sa profitam din plin de timpul pe care il petrecem impreuna, chiar daca uneori acesta este putin. Important este ca ne intelegem, suntem ca doi copii care cresc impreuna, cu bune si rele. Fotbalul implica si sacrificii, dar ne-am obisnuit cu asta". Cand vorbeste despre Oana, fata lui Mihaita se lumineaza: "Am placut-o din primul moment si pe zi ce trece descopar tot mai multe la ea. Si unde mai pui ca gateste excelent, mai ales mancaruri italienesti".

PLIN DE SURPRIZE PLACUTE
Pe cat de ambitios si serios este Mihaita pe teren, pe atat de romantic este in viata de cuplu. "Cea mai mare surpriza mi-a facut-o atunci cand am implinit un an de cand ne-am cunoscut. Era in cantonament cu nationala si m-a sunat sa-mi spuna ca trebuie sa ma intalnesc in oras cu cineva, sa rezolv o problema. De fapt, acolo nu ma astepta decat un buchet imens de flori. Dar astfel de momente sunt destul de dese, pentru ca Mihaita nu asteapta un eveniment special pentru a-mi oferi flori sau cadouri", spune Oana. Pentru ca Plesan va juca la Dinamo, cei doi indragostiti au fost nevoiti sa se mute in Bucuresti. Nu sunt inca obisnuiti cu viata agitata a Capitalei, dar se vor descurca. Primul pas l-au facut deja: si-au cumparat o vila cocheta in zona Pipera. In acest fel, Mihaita nu va fi foarte departe de stadionul din Soseaua Stefan cel Mare.
×
Subiecte în articol: sport oana