x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Continua complexul maghiar

Continua complexul maghiar

16 Dec 2004   •   00:00

Nationala de handbal feminin a Romaniei si-a compromis miercuri seara aproape toate sansele de a juca in semifinalele CE din Ungaria. Echipa noastra a cedat clar, 25-31 (13-17), in fata reprezentativei tarii gazda, sustinuta la Debrecen de circa 3.000 de suporteri.

PREA BUNE. Unguroaicele nu le-au dat romancelor nici o speranta
TRADITIE. Infrangerea in fata Ungariei a venit sa confirme puternicul complex al handbalului feminin romanesc in fata celui maghiar. "Tricolorele" au pierdut mereu in fata maghiarelor la turneele finale de CE sau CM. Partida de miercuri seara a fost una extrem de slaba, formatia lui Cornel Otelea demonstrand ca nu are mentalitatea si valoarea necesare obtinerii unei performante cu adevarat importante.

REACTII. Cea mai buna jucatoare a selectionatei noastre in jocul cu Ungaria, interul Valentina Elisei Ardean, a declarat: "Ne-am straduit, am incercat tot ce am putut, dar am cazut psihic. Trebuie sa recunoastem ca nu ne asteptam la o asemenea atmosfera, iar unele decizii de arbitraj ne-au ingropat si mai tare". La randul sau, portarul Luminita Hutupan Dinu, care a parasit sala "Fonix" schiopatand, a spus: "Am facut o intindere la gamba si abia ma misc. Am probleme si cu mainile. In acest moment nu stiu daca voi fi capabila sa apar in meciul urmator".

ATMOSFERA
Contra Romaniei, suporterii unguri au creat o atmosfera extrem de ostila echipei noastre. La prezentarea lotului Romaniei, fanii maghiari au huiduit, iar la intonarea imnului au intors spatele terenului. In repriza secunda, nucleul dur al suporterilor unguri, cantonati la peluza din spatele portii aparate de Luminita Hutupan, s-a intrecut in gesturi obscene. Aseara tarziu, dupa inchiderea editiei, Romania a jucat cu Austria.

×
Subiecte în articol: sport