x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Contre intre Nasu’ si Puiu Iordanescu

Contre intre Nasu’ si Puiu Iordanescu

16 Noi 2004   •   00:00

Zvonurile potrivit carora presedintele FRF, Mircea Sandu, s-ar fi saturat de rolul dublu pe care il joaca selectionerul Anghel Iordanescu par a se adeveri. Conform unor surse apropiate "tricolorilor", intre cei doi a avut loc ieri-dimineata un schimb dur de replici.

CEARTA. Sandu si Iordanescu nu mai sunt in relatii bune
MIC DEJUN. Deranjat de faptul ca Iordanescu incearca sa imbine cariera de politician si cea de selectioner, Mircea Sandu ar intentiona, dupa meciul de maine, din Armenia, sa-l puna pe General sa aleaga intre cele doua functii. Se pare ca inaintea micului dejun de ieri-dimineata, antrenorul echipei nationale i-a reprosat presedintelui federatiei faptul ca pune presiune pe el inaintea unui joc de calificare. "Era normal sa astepti sa treaca acest meci!", i-ar fi reprosat Puiu lui Sandu.

MOTIVE. Faptul ca intre cei doi relatiile nu sunt dintre cele mai bune s-a simtit si la ultima conferinta de presa, cand cei doi n-au mai glumit ca de obicei si n-au purtat nici un dialog. Mai mult, Mircea Sandu nu s-a declarat niciodata de acord cu cariera politica imbratisata de selectionerul Iordanescu, iar apropiatii sai dezvaluie ca la Erevan rabdarea sa ar fi ajuns la limita. (Daniel Stan)

×
Subiecte în articol: sport