x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cosmin Contra: Am refuzat fotbalul românesc pentru că acolo se petrec lucruri ciudate

Cosmin Contra: Am refuzat fotbalul românesc pentru că acolo se petrec lucruri ciudate

de Ovidiu Ciutescu    |    23 Iul 2008   •   00:00
Cosmin Contra: Am refuzat fotbalul românesc pentru că acolo se petrec lucruri ciudate

11:57 • Cosmin Contra a declarat în cotidianul AS că a avut oferte importante din România, dar a decis să continue la Getafe încă un sezon, deoarece în Liga I se petrec "lucruri ciudate".

Cosmin Contra a declarat în cotidianul AS că a avut oferte importante din România, dar a decis să continue la Getafe încă un sezon, deoarece în Liga I se petrec "lucruri ciudate".

 

IMAGINE. Internaţionalul român susţine că şi-a dorit să revină acasă, în special datorită familiei: "Am o problemă de familie şi de aceea intenţionam să mă întorc acasă, dar la final ideile mele nu au coincis cu cele ale conducerii sportive. Am avut oferte bune din România. Dinamo îmi oferea un contract bun ca jucător şi apoi să rămîn ca antrenor. Am decis să continui pentru că îmi place aici, am o relaţie bună cu preşedintele şi cu coechipierii mei. Apoi în fotbalul românesc se petrec lucruri ciudate”. Întrebat care sînt aceste lucruri ciudate, românul a răspuns: "Ce s-a întîmplat la meciul pierdut de Rapid cu Steaua şi cu Becali, proprietarul clubului, pe care l-au prins încercînd să premieze echipele care jucau contra Clujului, adversara la titlu. Nu există profesionalismul de aici". Cosmin Contra a afirmat că nu se consideră eroul de la Munchen, aluzie la meciul cu Bayern din Cupa UEFA, aşa cum îl percep suporterii de la Getafe: "Am avut norocul să intru pe teren cinci minute şi să înscriu un gol, dar nu am niciun merit. Au merite cei care au alergat 90 de minute şi au luptat cu Bayern". Fundaşul a făcut referire şi la noii jucători de la Getafe. "Jucătoii noi sînt mulţumiţi şi se distrează. Îi facem să simtă că sîntem un grup unit. Preşedintele a avut o linie în ultimii ani, să aducă jucători tineri, alături de fotbalişti mai în vîrstă, care apoi să ajungă la un club mare. Pînă acum a fost bine şi sper ca tinerii să triumfe. În aceste zile îl cunoaştem pe antrenorul Victor Munoz şi el ne arată stilul lui de joc", a afirmat Contra, care crede că Getafe va continua sistemul din ultimii doi ani.

×
Subiecte în articol: sport