x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Costea stă opt luni!

Costea stă opt luni!

de Dragos Stoica    |    24 Mar 2010   •   00:00
Costea stă opt luni!

Diagnosticat cu ruptură de ligamente, Florin Costea are de ieri genunchiul stâng imobilizat total pentru 30 de zile, urmând ca apoi să intre la operaţie.



Atacantul Universităţii Craiova s-a prezentat la Spitalul "Sf. Ioan" din Bucureşti alături de directorul sportiv al clubului din Bănie, Silvian Cristescu. Fotbalistul a fost examinat de doctorul Doru Filipescu, unul dintre cei mai reputaţi specialişti din ţară în probleme de genunchi, pentru ca, la finalul întâlnirii, piciorul stâng să-i fie pus în ghips.

"Sincer, sunt optimist şi sper ca Dumnezeu să mă ajute şi să prind finalul acestui sezon pe gazon. Cei care mi-au făcut RMN-ul nu mi-au spus nimic, nici de bine, nici de rău, ci doar să aştept. Simt însă piciorul mai bine decât ieri şi duminică", a spus ieri-dimineaţă Florin Costea.

Din păcate pentru el, diagnosticul a venit implacabil: ruptură de ligamente încrucişate şi colaterale, ceea ce înseamnă o absenţă de pe teren de cel puţin opt luni de acum încolo. Ţinând cont că fotbalistul ar redeveni apt în luna noiembrie, este de aşteptat să nu rişte nimic în condiţii de iarnă, fiind mai mult ca sigur că va reveni la un meci oficial peste aproape un an, o dată cu returul ediţiei viitoare de campionat.

Alţi doi jucători din campionatul intern care s-au ales cu accidentări destul de serioase după ultima etapă sunt gălăţeanul Sorin Paraschiv şi gorjeanul Alexandru Păcurar, ambii suferind rupturi musculare.

×
Subiecte în articol: sport