x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cristi Borcea nu crede in lacrimi

Cristi Borcea nu crede in lacrimi

09 Noi 2004   •   00:00

Acesta e titlul sub care site-ul suporterilor dinamovisti, www.dinamo-online.net, i-a facut ieri o dedicatie directorului executiv, Cristian Borcea, un material in care este incriminat managementul echipei campioane. "In Romania nu se poate face o echipa competitiva pe plan european din cauza mentalitatii jucatorilor", si-a exprimat Borcea parerea duminica, la emisiunea "Recursul Etapei", de la Antena 1.

DIRECTORUL. Cristi Borcea, un manager contestat
SAGETI. Suporterii au reactionat imediat, taxand cu promptitudine modul de gandire al oficialului dinamovist. Poate ca in alte conditii, cand echipa ar fi etalat un joc multumitor si s-ar fi aflat angrenata in lupta pentru titlu, fanii ar fi trecut cu vederea astfel de declaratii. "Omul a spus-o sincer, intr-un fel resemnat, dand mai ales vina pe «mentalitatea jucatorilor» si felul in care acestia se automultumesc dupa castigarea unui trofeu intern. Doamne, am auzit-o si pe asta! Cum se face atunci ca aceiasi jucatori, cu mentalitate romaneasca, merg la alte echipe si mananca jar? Ce dracu’ e aia «mentalitate romaneasca», atat de convenabil aruncata in ochii nostri de mai toate conducerile cluburilor de fotbal din tara? Dar mentalitatea conducerilor romanesti va intra odata in discutie?", s-au intrebat suporterii "cainilor", neasteptand, evident, nici un raspuns din partea strategului dinamovist.

PENTRU BADEA. Administratorii site-ului au continuat pe acelasi ton critic, referindu-se si la modul in care este condus clubul. Oficialii dinamovisti au primit sfaturi pe care le vor putea dezbate in viitoarea sedinta de Consiliu Director, in care Marius Vizer va fi numit vicepresedinte. "Rolul managementului, domnule Borcea, este sa isi ajute jucatorii sa faca performanta, nu sa le puna pumnul in gat, nu sa se ia la harta cu ei la prima «nesupunere» de tip cazon! In momentul de fata, domnul Badea are o mare problema pe cap. Daca cei din echipa de management actual nu cred in performanta, pai frate, performanta nu va veni niciodata! Nici macar din intamplare sau din minune divina!!! E vorba tot de mentalitate..." (Marian Stefan)

OPTIMIST
In ciuda esecului de la Galati, 0-2, antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, considera ca echipa sa are sanse sa-si pastreze titlul de campioana, desi jocul "cainilor" este departe de cel realizat sezonul trecut. "Consider ca anul acesta campionatul s-a echilibrat. Daca noi am luat titlul sezonul trecut cu patru infrangeri, acum cred ca putem castiga chiar si cu sapte esecuri, cate avem pana acum. Echipele care au ca obiectiv titlul au avut rezultate neasteptate. Steaua a pierdut pe teren propriu cu Poli Iasi si a egalat la Bacau in ultimele secunde, FC National a egalat la fel pe CFR Cluj", a declarat tehnicianul campioanei. Acesta recunoaste insa ca Dinamo trece printr-o pasa proasta: "Am ramas datori fanilor. Sper macar ca in Cupa sa eliminam pe Dacia Braila si sa ne calificam in semifinale".

×
Subiecte în articol: sport