x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cristi Chivu si-a reluat antrenamentele

Cristi Chivu si-a reluat antrenamentele

de Ovidiu Ciutescu    |    01 Aug 2008   •   00:00
Cristi Chivu si-a reluat antrenamentele

11:51 • Cristian Chivu a revenit, joi, la antrenamentele echipei Internazionale Milano, de la centrul sportiv Angelo Moratti, dupa perioada de pauza impusa de operatia la care a fost supus la umarul sting, informeaza site-ul oficial al campionaei Italiei.

Cristian Chivu a revenit, joi, la antrenamentele echipei Internazionale Milano, de la centrul sportiv Angelo Moratti, după perioada de pauză impusă de operaţia la care a fost supus la umărul stîng, informează site-ul oficial al campionaei Italiei.

 

 

RECUPERARE. Chivu a avut parte de un antrenament cu alergări şi exerciţii specifice, el pregătindu-se alături de alţi colegi care se află în perioada de refacere, Julio Ricardo Cruz şi Zlatan Ibrahimovic. Cristi Chivu a suferit o operaţie la umărul stîng, pe 23 iunie, la clinica ortopedică a Fundaţiei Irccs San Matteo di Pavia. Fundaşul român s-a accidentat la umăr în meciul amical al României cu Germania, din septembrie 2007, apoi a suferit o recidică în partida de campionat cu Napoli, din 3 martie. Cristi Chivu a evoluat în mai multe partide din Serie A cu umărul accidentat, dar a decis să se opereze doar după Campionatul European din Austria şi Elveţia, pentru a nu rata meciurile naţionalei de la turneul final, acolo unde România a fost eliminată în faza grupelor.

 

×
Subiecte în articol: sport