x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CS OTOPENI – DINAMO 2-3 / Golgeterul regăsit

CS OTOPENI – DINAMO 2-3 / Golgeterul regăsit

de Daniel Stan    |    12 Aug 2008   •   00:00

Dinamoviştii au continuat seria meciurilor slabe şi cu CS Otopeni, la Ploieşti, însă au fost salvaţi de Marius Niculae, revenit în Ştefan cel Mare după 7 ani şi aflat la meciul său de debut.



Dinamoviştii au continuat seria meciurilor slabe şi cu CS Otopeni, la Ploieşti, însă au fost salvaţi de Marius Niculae, revenit în Ştefan cel Mare după 7 ani şi aflat la meciul său de debut.

"Săgeată" a intrat pe teren în minutul 65 în locul lui Bratu şi, la scorul de 2-2, cînd mai erau doar 5 minute de joc, a înscris golul victoriei. "Am plecat de la Dinamo un copil şi m-am întors bărbat. Am refuzat multe echipe pentru a reveni la prima mea dragoste şi nu regret. Nu e nimic mai frumos decît să marchezi golul victoriei, la prima apariţie în faţa suporterilor. Sînt mîndru şi fericit", a declarat Niculae la finalul partidei cu Otopeniul.

"Cîinii" au fost ironizaţi de fostul lor coechipier, Hristu Chiacu, autorul ambelor reuşite ale ilfovenilor, care după fiecare gol a făcut semne obsene în direcţia oficialilor roş-albilor: "La cum joacă, Dinamo nu cred că face un punct în cupele europene. S-a văzut clar că victoria nu au obţinut-o pe teren". Unul dintre acţionari, Vasile Turcu, a comentat: "Îl ştiu pe Chiacu de cînd era copil. M-a surprins reacţiile lui şi ar trebui să-şi ceară scuze public".

Dinamo vrea să cîştige la "masa verde" meciul cu CS Otopeni

Deşi a cîştigat cu CS Otopeni, scor 3-2, Dinamo a contestat folosirea lui Scarlatache. "L-am împrumutat la Otopeni pînă la 30 iunie 2009, însă ei au încheiat un contract pînă în 2012 cu jucătorul. L-au blocat fără acordul nostru", a spus directorul sportiv, Constantin Dănilescu.

×
Subiecte în articol: sport