x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cu Juve si Inter!

Cu Juve si Inter!

17 Ian 2005   •   00:00

Dupa Florentin Petre si Vlad Munteanu, care zilele trecute si-au aniversat zilele de nastere, ieri a venit randul directorului executiv Cristi Borcea, oficialul dinamovist implinind 35 de ani.

DANIEL STAN

ALTA VIATA. "Cainii" au renuntat la munte si zapada
FARA MUNTE. "Acum intram in cantonament si s-a terminat cu distractia. De ziua mea, a lui Vlad si a lui Cristi Borcea baietii au mai baut o bere, insa eu doar sucuri", a declarat capitanul campionilor, Florentin Petre. Primul stagiu de pregatire se va efectua la Saftica, conducerea renuntand la statiunile montane. "Vom lipsi o luna de zile de acasa. Va fi greu, insa asta este. Mie imi plac cantonamentele", a mai adaugat Petre. La randul sau, atacantul Adrian Mihalcea, revenit de curand in lotul "cainilor", a precizat: "Este nevoie de astfel de stagii. Dupa atatea sarbatori si zile onomastice, trebuie sa ne gandim sa mai si muncim. Este prima oara cand voi sta trei saptamani in cantonament".

REGIM SEVER. Pentru aceasta perioada, antrenorul Ioan Andone a pregatit un program sever: "In tur am suferit la capitolul conditie fizica. La Saftica, baietii vor avea mult de muncit, pentru ca vor fi cate patru antrenamente pe zi. Personal, si mie imi e greu sa stau 20 de zile in cantonament, nu numai lor". Se vor disputa si trei meciuri amicale: cu Juventus Colentina, pe 24 ianuarie, Inter Gaz, pe 29 ianuarie, si Unirea Urziceni, pe 1 februarie.

GHETE
Capitanul "cainilor", Florentin Petre, a primit cadou de Craciun o pereche de ghete personalizate de la fostul sau coechipier, Ciprian Marica, in prezent la Sahtior Donetk. "Mi le-a promis si s-a tinut de cuvant. Acum sper sa inscriu cat mai multe goluri. Pai numai Adi Mutu sa detina o asemenea pereche de ghete? Am glumit. Daca lui ii poarta noroc, atunci poate o sa-mi poarte si mie", a spus "Piticul", care a mai adaugat ca nu se mai gandeste momentan la un transfer in strainatate: "Plec, dar la Saftica, in cantonament. Apoi in Antalya, si apoi incepe campionatul. Trebuie sa luam titlul!".

×
Subiecte în articol: sport