x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cu sufletul la gură

Cu sufletul la gură

de Dragos Stoica    |    18 Apr 2008   •   00:00
Cu sufletul la gură

VIDEO  • Formaţia lui Dan Petrescu s-a calificat în finala Cupei graţie unui gol marcat de Pă­dureţu în minutul 89, dar bu­zoienii au reclamat neacorda­rea unui penalty în prelungiri.





CUPA ROMÂNIEI TIMIŞOREANA – Premieră pentru ialomiţeni


Formaţia lui Dan Petrescu s-a calificat în finala Cupei graţie unui gol marcat de Pă­dureţu în minutul 89, dar bu­zoienii au reclamat neacorda­rea unui penalty în prelungiri.

Calculele hîrtiei s-au confirmat. Considerate favorite la accederea în finală, CFR Cluj şi Unirea Urziceni s-au calificat în ultimul act.


SCANDAL. Deşi în clasamentul Ligii 1 sunt despărţite de o gră­madă de puncte, pe teren diferenţa dintre Unirea şi Gloria nu a fost atît de evidentă. Totuşi, formaţia lui Dan Petrescu a avut mai mult timp ini­ţiativa, golul din minutul 89 al lui Pădureţu venind justiţiar faţă de ceea ce se întîmplase pînă atunci pe teren. Cea mai aprinsă fază s-a pe­tre­cut însă în cel de-al doilea minut al prelungirilor: Tudose a căzut în careu după ce a fost tras de tricou de Galamaz, Augustus Constantin n-a fluierat nimic, pentru ca apoi Liţu să trimită cu capul peste poarta goală. Tehnicianul Gloriei, Ştefan Stoica, a cedat nervos şi a intrat pe teren ce­rînd socoteală brigăzii de arbitri, fiind apoi trimis la vestiare, iar me­ciul s-a încheiat abia în minutul 96. “Sunt extrem de fericit. Această ca­lificare este do­va­da că la Urziceni s-a muncit bine în ultimul an, de cînd am venit şi eu la această echipă. Mi-aş dori ca la toam­nă să disputăm Su­percupa Ro­mâ­niei în compania Stelei, dar să nu ne subestimăm ad­ver­sarul din fi­nală, pe CFR Cluj”, a declarat la final managerul gene­ral al Unirii, Mihai Stoica.

 

CFR vrea event

CFR Cluj luptă în anul centenarului său pe două fronturi, însă prioritară pentru trupa lui Ioan An­done pare a fi disputa pentru supremaţie din Liga 1. Odată obţinută calificarea în finala Cupei, preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, le-a mai ironizat o dată pe Dacia Mio­veni şi pe Gloria Buzău, echipe care, în opinia sa, sînt aliate de seamă ale Stelei în cam­pionat. “N-am avut emoţii cu Mioveniul, a fost o victorie meritată. Îmi doresc să jucăm finala cu Steluţa II, adică cu Gloria Bu-zău. Sper să retrogradeze toate Steluţele din campionat”, a spus Mureşan. De­cla­raţia pre­şe­din­te­lui ardelenilor

l-a scos din sărite pe finan­ţa­to­rul Daciei, Gigi Ne­ţoiu: “Cei de la CFR nu au minte. Un om care spune aşa ceva e un imbecil. De aia i-a bătut Pandu­rii, fiindcă e Mioveniul Steluţa. E o afirmaţie de om care nu are nimic în cap. Clu­j­enii de asta au şi pierdut

14 puncte, pentru că, în loc să-şi vadă de jocul echipei”.

Semifinale

Miercuri

Mioveni – CFR Cluj 0-3

Ruiz (’1, ’83), Dani (’78)

Ieri

Gloria – Unirea 0-1

Pădureţu (’89)

CFR Cluj şi Unirea Urziceni s-au ca­lificat în finala competiţiei care se va juca la 10 mai la Piatra Neamţ.

Golul lui Pădureţu



Ieşirea nervoasă a lui Ştefan Stoica

×
Subiecte în articol: sport