x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa ESO - Trofeul a ramas acasa

Cupa ESO - Trofeul a ramas acasa

13 Dec 2004   •   00:00

Aflata in cursa pentru promovarea pe prima scena, divizionara secunda Pandurii a facut o infuzie de moral, elevii lui Emil Sandoi castigand cea de-a doua editie a "Cupei ESO", organizata la Targu-Jiu.


MARIO MORCOV

Click pentru a mari imaginea
Avand in Vintilescu un adevarat jolly-joker, gorjenii au invins cu 5-3, in finala, pe Jiul Petrosani, o alta pretendenta la revenirea in prim-planul fotbalistic romanesc. In urma acestei victorii, componentii Pandurilor vor incasa 10.000 de euro, bani care vor fi impartiti in mod egal de toti cei care au evoluat. "Este bine in primul rand pentru jucatori, mai ales in perspectiva faptului ca in retur vom continua sa ne jucam sansele pentru promovare. Si-au dat seama ca se poate evolua de la egal la egal si contra unor fotbalisti din Divizia A. In afara acestui lucru, au castigat niste bani si i-au facuti fericiti pe suporteri, care meritau o bucurie dupa modul cum ne-au sustinut. Imi pare rau doar ca Vintilescu n-a iesit golgeter sau macar cel mai bun jucator, deoarece ar fi meritat", a spus la final Emil Sandoi (foto).

.

.

LAUREATI
In finala mica, Sportul Studentesc a spulberat pe FC National cu 10-3, "alb-negrii" intrand in posesia premiului de 3.000 de euro, atribuit echipei clasate pe locul 3, in vreme ce "minerii" vor incasa 5.000 de euro, pentru calificarea in finala. Cel mai bun jucator al turneului a fost desemnat Costin Lazar (Sportul Studentesc), golgeter a iesit Dacian Varga (Sportul Studentesc), iar cel mai bun portar a fost ales Catalin Multescu de la Jiul. Fiecare dintre cei trei urmeaza sa primeasca un cec in valoare de 1.000 de euro. Organizatorii au anuntat ca turneul a fost o reusita totala, intentionand ca la editia de anul viitor bugetul sa fie majorat substantial, mizandu-se si pe prezenta unor echipe mult mai titrate din Divizia A.
×
Subiecte în articol: sport