x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa UEFA - Benfica si Sevilla s-au impus in etapa din week-end

Cupa UEFA - Benfica si Sevilla s-au impus in etapa din week-end

de Daniel Stan    |    20 Feb 2007   •   00:00
Cupa UEFA - Benfica si Sevilla s-au impus in etapa din week-end

Dupa ce au trecut de Steaua in prima mansa a "16"-imilor Cupei UEFA, scor 2-0, andaluzii au castigat si in campionat, 3-1, cu Atletico Madrid. De asemenea, Benfica a invins in deplasare, scor 2-0, pe Nacional Madeira.

Adversare in forma

Dupa ce au trecut de Steaua in prima mansa a "16"-imilor Cupei UEFA, scor 2-0, andaluzii au castigat si in campionat, 3-1, cu Atletico Madrid. De asemenea, Benfica a invins in deplasare, scor 2-0, pe Nacional Madeira.

Cele doua adversare ale echipelor romanesti din Cupa UEFA nu fac nici un pas gresit in campionat, Dinamo si mai ales Steaua urmand a avea examene dificile in retururile de joi.

BENFICA. Gruparea pregatita de Fernando Santos a castigat un golgeter. Este vorba de Miccoli, autorul singurului gol in prima mansa cu Dinamo, italianul reusind in etapa a 18-a a campionatului Portugaliei ambele reusite ale "vulturilor", la 2-0 in deplasare cu Nacional Madeira.

"Importante sunt cele trei puncte. Le-am cerut jucatorilor sa accelereze ritmul, am avut ocazii, din care am fructificat doua", a declarat tehnicianul lusitanilor. La randul lui, Miccoli a precizat: "Mai am de tras, dar sunt multumit de mine. Am muncit mult si sper sa ajung in scurt timp la forma maxima". Probleme pentru Benfica in perspectiva returului de la Bucuresti: Rui Costa s-a accidentat, iar folosirea sa este incerta.

SEVILLA. Andaluzii au egalat pe FC Barcelona in fruntea clasamentului campionatului Spaniei, dupa victoria cu 3-1 obtinuta in fata celor de la Atletico Madrid. Golurile trupei pregatita de Juande Ramos au fost reusite de Kanoute, de doua ori, si Daniel Alves.

La final, presedintele andaluzilor, Jose Maria del Nido, era entuziasmat: "Am vazut o Sevilla puternica, rapida si foarte periculoasa. La fel s-a intamplat si la Bucuresti". Acesta s-a referit si la golgeterul Kanoute: "Pentru binele Sevillei, inscrie foarte multe goluri. Are toate calitatile sa se impuna in acest an".

ZE, AMENDAT
Ieri-dimineata, Ze Kalanga si-a cerut scuze dupa ce doua zile a lipsit nemotivat de la pregatirile echipei. In urma unei discutii cu directorul executiv Cristi Borcea, angolezul a revenit la sentimente mai bune, insa nu va scapa de amenda, antrenorul Mircea Rednic propunand o sanctiune de 2.000 de euro. Tehnicianul "cainilor" il iertase pe african de amenda de 5.000 e euro, dupa ce a intarziat o saptamana la reunirea echipei de la inceputul anului.
"SUNT UN IDIOT"
Patronul Stelei, Gigi Becali, inca nu s-a linistit dupa esecul cu Sevilla de pe teren propriu. "Nu m-a suparat nici un jucator. M-am suparat pe mine, pentru ca sunt un idiot. Eu stau acasa in loc sa-mi vad averea. Unde ai mai pomenit sa nu te duci sa vezi unde bagi banii? De acum inainte ma voi implica la echipa", a declarat Becali. Stelistii vor pleca la Sevilla maine dimineata, iar seara vor efectua antrenamentul oficial pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan.
×
Subiecte în articol: sport