x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa UEFA - Optimism şi deznădejde

Cupa UEFA - Optimism şi deznădejde

de Daniel Stan    |    11 Aug 2007   •   00:00
Cupa UEFA - Optimism şi deznădejde

Antrenorul lui CFR Cluj nu o va "spiona" pe Anorthosis Famagusta, adversara din turul preliminar al Cupei UEFA, considerănd că are destule informaţii despre gruparea cipriotă.

Antrenorul lui CFR Cluj nu o va "spiona" pe Anorthosis Famagusta, adversara din turul preliminar al Cupei UEFA, considerănd că are destule informaţii despre gruparea cipriotă.

Săptămăna viitoare, CFR Cluj debutează in Cupa UEFA, urmănd a intălni in turul preliminar echipa cipriotă Anorthosis Famagusta, primul meci fiind programat pe teren propriu.

INFORMAŢII. Fost antrenor in Cipru, la Omonia Nicosia, Ioan Andone susţine că are destule date despre viitorul adversar, nefiind nevoie să plece in Cipru pentru a o "spiona" pe Anorthosis. "Am suficiente informaţii despre ei. Nu mai sunt la fel de puternici ca anul trecut, le-au plecat mulţi jucători de bază. Sunt optimist in privinţa calificării", a declarat tehnicianul clujenilor. Acesta nu se va putea baza pe nigerianul Ogbonna, care are ciupitură de menisc şi va fi operat. Preşedintele Iuliu Mureşan se găndeşte mai mult la meciul de duminică, de la Craiova: "Partida cu Universitatea este foarte importantă. După acest joc, ne vom găndi şi la partida cu Anorthosis, vom discuta şi despre prime. Recompensele nu vor fi pentru un singur meci, ci pentru calificare". Altfel, pănă la 15 august, data-limită impusă de UEFA, vor fi terminate in totalitate lucrările de modernizare a arenei din Gruia, respectiv ultimele finisaje la tribuna oficială şi acoperirea noii peluze.

Colaps la Galaţi

Calificarea in Cupa UEFA după un parcurs excelent in "Intertoto", Oţelul Galaţi are mari probleme inainte "dublei" cu Lokomotiv Sofia din turul preliminar. Este vorba despre situaţia financiară a clubului, una aproape de colaps. "Avem datorii foarte mari, iar jucătorii nu şi-au incasat primele de calificare şi salariile. Nu ştiu cum vom putea trece peste această perioadă grea", a declarat preşedintele gălăţenilor, Marius Stan. Acesta speră că oficialităţile oraşului se vor implica, insă răspunsul i-a tăiat orice speranţă: "Oţelul este un club pe acţiuni, Primăria nu se poate implica".

×
Subiecte în articol: sport