x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DACIA UNIREA BRAILA - DINAMO 0-2 / Dinamo, victorie fara emotii

DACIA UNIREA BRAILA - DINAMO 0-2 / Dinamo, victorie fara emotii

01 Dec 2004   •   00:00

In fata unui stadion care n-a mai cunoscut o asemenea afluenta de public din anii ’90, 25.000 de spectatori, cand echipa Brailei evolua in Divizia A, Dinamo s-a calificat fara emotii in semifinale.

EROARE. Momentul psihologic al meciului s-a consumat in minutul 35. O degajare a portarului Olteanu a dus balonul la Dicu, care, scapat singur cu Stelea, a fost oprit de o semnalizare eronata de ofsaid. Peste trei minute, Ionel Danciulescu (foto) a deschis scorul, dupa o gafa a portarului gazdelor. Pana la final, a mai punctat si capitanul Fl. Petre.

INCIDENTE. "Rezultatul reprezinta inca un pas pentru a ne atinge obiectivul, acela de a juca in cupele europene. Acest obiectiv pare mai usor realizabil prin castigarea Cupei decat a campionatului." Inceputul meciului a fost marcat de un incident declansat de cei 200 de suporteri ai "cainilor", care au dat foc unui steag al Stelei. In replica, fanii gazdelor l-au ironizat pe directorul executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, aratandu-i fulare cu Steaua si cantandu-i "Cine e pe primul loc, Steaua e!". Mai mult, in minutul 64, Claudiu Niculescu a fost inlocuit, iar la iesirea de pe gazon a fost lovit de trei carnati aruncati din tribune. "Am intalnit o echipa care a tratat in mod serios meciul, diferenta fiind evidenta", a recunoscut Mihai Ciobanu.

ECHIPE
DACIA: Olteanu - G. Calin, Pelin, Gheorghita - Radulescu (""74 Basalac), Ivan, Ciocea, Plesa, Horovei - Buteseaca, Dicu.

Antrenor: Mihai Ciobanu

DINAMO: Stelea - Galamaz, Alistar, Ciobotariu - Fl. Petre, Margaritescu, Grigorie (""75 Baltoi), Tames (""46 I. Badea), Semeghin - Danciulescu, Cl. Niculescu (""83 Cl. Dragan).

Antrenor: Ioan Andone

Arbitri: Cr. Balaj - D. Iliescu, N. Meghesan

×
Subiecte în articol: sport