x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Decizie amanata

Decizie amanata

25 Noi 2004   •   00:00

Desi primarul Antonie Solomon ar fi trebuit ieri sa discute cu consilierii locali probleme legate de finantarea echipei, sedinta s-a amanat pentru o data care va fi stabilita ulterior.

VICENTIU NEAGOE

IN DUBIU. Sorin Cartu se afla acum intr-o situatie delicata
CONTROL. Surse din cadrul Primariei sustin ca, la initiativa lui Solomon, s-a decis desemnarea unei firme care sa faca un raport de audit financiar la societatea comerciala care va fi cedata de Dinel Staicu. Astfel, edilul Craiovei vrea sa se asigure, inainte de a prelua definitiv gruparea din Banie, ca nu exista nereguli in contabilitate, toate acestea din cauza suspiciunilor care planeaza asupra perioadei cat patron a fost Dinel Staicu. Mai mult, Solomon nu ar fi de acord nici cu doleanta lui Staicu de a pastra drepturile de televizare.

OPTIMISM. Inaintea plecarii spre Galati, oltenii erau optimisti, desi situatia din clasament, locul 15, retrogradabil, indeamna mai mult la declaratii rezervate. "O sa facem un meci bun. Trebuie sa castigam neaparat pentru a iesi din aceasta situatie", a spus managerul general, Pavel Badea. La randul sau, Zeno Bundea a fost si putin ironic: "Sper sa batem la Galati si sa inscrie Njock, pentru ca nu-l mai avem pe Papura, sa le dea gol de la 75 de metri". Aluzia mijlocasului este la meciul disputat cu doua sezoane in urma, cand "Stiinta" a invins cu 1-0 la Galati printr-o reusita de senzatie a fostului capitan.

SUSPECTAT
Dat din iarna la Universitatea Craiova, Sorin Cartu se afla intr-o situatie ingrata, orice rezultat putand fi considerat suspect. Referitor la aceste suspiciuni, Pavel Badea a declarat: "Nu exista prietenii, cumetrii si mai stiu eu ce! Am auzit ca suporterii din Galati deja vorbesc de un noncombat al favoritilor. Daca invingem, o vom face doar pe teren, nu in afara lui". La randul sau, presedintele "otelarilor", Neculai Boghici a spus: "Toata lumea sa stea linistita. Va dati seama cum vor reactiona fanii daca vor vedea ceva suspicios?".

×
Subiecte în articol: sport