x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dezastru în Giuleşti: Taher vrea să plece de la Rapid, pe Copos nu-l interesează!

Dezastru în Giuleşti: Taher vrea să plece de la Rapid, pe Copos nu-l interesează!

de Ovidiu Ciutescu    |    21 Oct 2008   •   00:00
Dezastru în Giuleşti: Taher vrea să plece de la Rapid, pe Copos nu-l interesează!



Surse oficiale din cadrul Rapid Bucureşti au confirmat pentru Mediafax că iordanianul Fahti Taher renunţă la acţiunile pe care le are la clubul de primă ligă. În spatele acestei decizii stau conturile blocate de către DNA, dar şi faptul că George copos nu îi predă clubul lui Taher, conform înţegerii semnate.



Datorită situaţiei explozive, vicepreşedinţii grupării giuleştene, Dragoş Nedelcu şi Alexandru Bunea, şi-au înaintat demisiile. "Nici nu confirm, nici nu infirm acest lucru. Nu vreau să comentez legat de această chestiune. Ce pot să spun este că aseară au exista discuţii privind viitorul Rapidului, în sensul în care Rapid are nevoie de o stabilitate financiară pe care trebuie să o asigure acţionarii clubului", a declarat Dragoş Nedelcu.

Ca la Casa de nebuni
Nici Ovidiu Constantinescu, directorul de comunicare al casei de avocatură Boştina & Asociaţii care s-a ocupat de întocmirea actelor de cedare a acţiunilor, nu a dorit să ofere informaţii privind derularea contractului dintre George Copos şi Fathi Taher. Întrebat dacă Fathi Taher intenţionează să renunţe la acţiunile pe care le deţine, Constantinescu a răspuns: "Nu comentez. Nu am acceptul clienţilor pentru a face comentarii". George Copos a anunţat la 24 martie vânzarea a 80 la sută din acţiunile grupării FC Rapid către Fathi Taher. Cei doi oameni de afaceri au semnat un contract, în baza căruia Taher urmează să devină oficial proprietarul celor 80 la sută din acţiuni după îndeplinirea mai multor clauze şi condiţii privind investiţiile în cadrul clubului. În urmă cu aproximativ două săptămâni, George Copos declarase că respectivul contract se derulează în continuare conform programării iniţiale.

×
Subiecte în articol: sport