x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dezlantuirea marinarilor

Dezlantuirea marinarilor

01 Noi 2004   •   00:00

Farul - "Poli" AEK 4-0

Contrar tuturor asteptarilor, Farul joaca din ce in ce mai bine dupa scandalul Furosemid. Ultima isprava a constantenilor este victoria categorica obtinuta in fata lui "Poli" AEK.
MIHAI APOSTOL

DOMINARE. Impotriva timisorenilor, elevii lui Petre Grigoras au mizat totul pe cartea atacului, dar nu au putut concretiza, in prima repriza, ocaziile avute. Situatia s-a schimbat insa radical in doar 20 de minute din partea secunda.

A fost mai intai superba actiune personala a lui Pascovici, care a driblat trei adversari si a sutat fara sperante pentru portarul advers, la vinclu. Peste putin timp, oaspetii au ramas in inferioritate numerica, dupa ce Suleap a acumulat doua avertismente in doar 3 minute. Pana la final, meciul nu a mai fost decat un galop de sanatate al constantenilor, care au mai inscris de inca trei ori.

MULTUMIT. Dupa meci, antrenorul Farului a spus ca echipa sa a castigat meritat. "Stiam ca ma asteapta un meci foarte greu si ma bazam pe un lot foarte redus. O data cu golul lui Pascovici, echipa s-a dezlantuit si am avut o repriza secunda foarte buna", a spus Petre Grigoras, adaugand ca spera ca jucatorii indisponibili sa poata fi recuperati pana la meciul din etapa viitoare, cu Gloria Bistrita.

×
Subiecte în articol: sport