x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - A coborat iar in iarba

Dinamo - A coborat iar in iarba

de Vicentiu Neagoe    |    Mihai Igirosanu    |    28 Feb 2006   •   00:00
Dinamo - A coborat iar in iarba

Presedintele Ioan Becali si antrenorul Esteban Vigo si-au luat ramas bun de la echipa, iar noul antrenor, Cornel Dinu, a luat primul contact cu jucatorii.

Presedintele Ioan Becali si antrenorul Esteban Vigo si-au luat ramas bun de la echipa, iar noul director tehnic, Cornel Dinu, a luat primul contact cu jucatorii. Aseara, oficialii dinamovisti l-au contactat pe Ion Marin.

Dinu nu a condus antrenamentul de ieri al "cainilor", sedinta fiind condusa de preparatorul fizic Onetto. Se pare ca Procuroru’ va ramane doar director tehnic, antrenor urmand sa fie tehnicianul lui FC Bihor, Ion Marin. Acesta a recunoscut aseara ca se afla in negocieri cu FC Dinamo.

ATRIBUTII. "Eu sunt in continuare administrator-delegat si am fost insarcinat sa ma ocup de echipa, de care oricum am fost aproape prin functia detinuta", a declarat Dinu. Intrebat daca a fost numit, "Procuroru’" a raspuns in stilul caracteristic. "Asa cum spunea ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, in 1938, in Romania se naste cate un zvon in fiecare sfert de ora. Daca mi-a fost dor de banca tehnica? Mi-a fost dor de Nero, de voi, de suporteri...", a concluzionat tehnicianul.

SURPRINDERE
"Vigo si Urbano ne-au transmis ca au venit in Romania pentru Becali si ca pleaca si ei daca pleaca Becali. Regret ca, venind dintr-o tara unde intelegerile contractuale se duc la bun sfarsit, ei au luat aceasta decizie" - Nicolae Badea, presedinte CA Dinamo

"CARPA"
Inainte de antrenament, jucatorii au primit vizita spaniolilor Esteban Vigo si Urbano Ortega, insotiti de fostul presedinte executiv, Ioan Becali. Acestia au dorit sa-si ia ramas bun si sa le ureze succes in continuare. "Voi mai fi aici pana se vor rezolva problemele cu banii. Cand voi pleca, ii voi invita pe toti cei cu care am lucrat la o masa, pentru ca si asa sunt trist cand ies din birou si ii vad pe toti ca plang. Plecarea mea nu o iau ca pe un esec, ci ca pe o linistire sufleteasca. Sunt un luptator, dar si un luptator ajunge la un final. Dinu este solutia de moment. Problema lui Dinu este ca, daca ar fi fost carpa lui Dinamo, era ok. Daca este carpa altor persoane, atunci nu e ok", a declarat Becali.

ANDONE
La putin timp dupa plecarea lui Cornel Dinu, pe terenul secund unde echipa isi desfasura antrenamentul si-a facut aparitia si fostul antrenor, Ioan Andone, sosit duminica seara in tara. El a fost intampinat cu multa simpatie de cele cateva zeci de suporteri prezenti la stadion. De asemenea, duminica, actualul antrenor al Omoniei Nicosia a petrecut aproximativ o ora, la o bere, in compania catorva lideri ai galeriei dinamoviste. "Esteban trebuia sa ramana. Din pacate, a facut si perioada de pregatire cu echipa. Este un punct slab pentru el ca antrenor. Daca cei din conducere nu au vrut sa renunte la el, trebuia sa ramana. Probabil se simtea amenintat, exista presiune si nu rezista", a declarat Andone.

TURCU SE BAGA IN SEAMA
Suparat ca nu s-au perfectat transferurile lui Grigorie si Galamaz la Wisla, care ar fi putut aduce bani frumosi, Vasile Turcu, unul dintre ciracii lui Ioan Becali, s-a trezit vorbind: "M-au tradat! Vreau sa mergem toti actionarii la ministrul Blaga pentru ca toti sa isi spuna punctul de vedere. A fost un jaf la care au participat si reprezentantii MI. Au stiut ca Becali este mai coleric si insulta repede si l-au provocat, iar acum se dau mari salvatori ai clubului". Vasile Turcu a spus ca isi da si el demisia din functia de actionar, solicitand banii pe care i-a investit. Cu toate acestea, el a participat ieri la sedinta in care s-a luat in discutie demisia lui Vigo si instalarea lui Dinu.

REGRETUL LUI BARCAUAN
Imprumutat de Sahtior Donetk, Cosmin Barcauan a lasat de inteles ca regreta despartirea de trupa lui Mircea Lucescu. "Mi-as fi dorit sa raman la Sahtior, dar pentru mine conteaza foarte mult sa joc. Din vara, ma intorc la Donetk", a anuntat jucatorul. In legatura cu demisia lui Esteban Vigo, Barcauan a spus: "E bine ca toate aceste lucruri se intampla inainte de campionat si nu in timpul sezonului, cand ar fi fost foarte greu pentru jucatori. Oricum, pe Vigo il cunosc doar de la televizor". Fundasul dinamovist a spus ca l-a marcat revenirea la Dinamo. "Am foarte mari emotii la revenirea acasa. Am lasat o familie si sper sa o regasesc. Cand joci cu sufletul pentru echipa si pleci, sufletul iti ramane acolo."
×
Subiecte în articol: sport becali dinu