x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo / Babicu a semnat

Dinamo / Babicu a semnat

de Dragos Stoica    |    17 Ian 2006   •   00:00
Dinamo / Babicu a semnat

Cristi Munteanu (foto) s-a inteles cu oficialii lui Dinamo asupra unei noi intelegeri, portarul dandu-si ieri acordul sa evolueze la echipa din Soseaua Stefan cel Mare pana la vara.

ACASA. Goalkeeper-ul, care a evoluat in toamna pentru cipriotii de la AEK Larnaca, s-a aratat bucuros ca va reveni in Divizia A. "Am venit sa prind echipa. Ma intorc acasa, unde, chiar daca ploua sau ninge, pana la urma e cel mai bine. Aici avem de castigat titlul, pentru ca acesta este obiectivul nostru. Pentru Dinamo, locul doi e ca o infrangere", a spus ieri fotbalistul. Acesta a mai adaugat ca principalul motiv pentru care nu s-a adaptat in Cipru a fost clima: "Nu am reusit sa ma acomodez cu mentalitatea lor. Faceam antrenamente si la cinci dimineata, pentru ca in timpul zilei era foarte cald, uneori termometrul sarea de 40 de grade. Am decis ca e mai bine sa imi reziliez contractul decat sa ma mai chinuiesc". In ceea ce priveste colaborarea cu antrenorul Esteban Vigo, portarul s-a aratat convins ca nu vor fi probleme, mai ales ca a mai lucrat cu spaniolul timp de sase luni, pe cand cei doi erau la FC National. De ieri, Dinamo a intrat in cantonament la Saftica. (Dragos Stoica)

FL. PETRE
Dupa ce a convenit cu oficialii lui Dinamo sa ramana la echipa pana la finalul contractului sau, scadent la vara, Florentin Petre a declarat ieri ca este posibil sa continue alaturi de "caini" si mai departe. "S-ar putea sa primesc o noua oferta din partea clubului. Am fost instiintat de acest lucru. Am discutat cu domnul Vigo, care mi-a vorbit foarte frumos despre ceea ce avem de realizat la Dinamo si speram sa obtinem rezultate bune", a declarat Petre. Fotbalistul a marturisit ca nu are nici o oferta in momentul de fata de la Wisla Cracovia, echipa antrenata de Dan Petrescu.

×
Subiecte în articol: sport dinamo