x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Borcea iese la atac

Dinamo - Borcea iese la atac

de Daniel Stan    |    28 Feb 2007   •   00:00
Dinamo - Borcea iese la atac

Directorul executiv este nemultumit de prestatia celor doi atacanti, in special a lui Danciulescu, acesta cazand in dizgratie dupa meciul cu Jiul, scor 1-0. In acelasi timp, Dennis Serban si-a reziliat contractul cu Dinamo.

Finalul primului joc al sezonului intern cu Jiul Petrosani l-a gasit furios pe directorul executiv al lui Dinamo. "Am tacut pana acum, dar nu mai pot. Danciulescu trece printr-o criza evidenta de forma. A fost jenant. Ori isi revine, ori va sta pe banca, poate chiar va si pleca", a declarat Cristi Borcea.

AMATORISM. Doar rezultatul final, 1-0, si faptul ca Steaua a ramas la 15 puncte in spatele dinamovistilor l-a multumit pe oficial, care nu s-a linistit minute bune. "Ce si-or fi zis jucatorii, suntem campioni si ii batem pe Jiul inca de la incalzire. Nu se poate asa ceva, au dat dovada de amatorism. Mendy a alergat in 20 de minute cat Danciulescu si Niculescu la un loc. Stiam ca va interveni relaxarea si le-am si atras atentia in acest sens", si-a continuat Borcea tirada. Oficialul a mai dezvaluit ca, inainte de meci, i-a anuntat pe jucatori ca prima va fi triplata:

"Le-am spus ca le dau de trei ori mai mult decat prima obisnuita pentru un meci cu Jiul, pe teren propriu". Si antrenorul Mircea Rednic era suparat pe ineficienta atacantilor: "Ma asteptam sa fie un joc greu. Sunt multumit de jocul echipei, dar ma nelinisteste atacul. Dar sigur se va rezolva si aceasta problema. Am avut si noroc si ne-a salvat Catalin Munteanu".

REZILIERE. Desi a evoluat titular in returul cu Benfica, Dennis Serban nu a fost nici macar rezerva la meciul cu Jiul, mijlocasul reziliindu-si contractul cu Dinamo. "El si-a exprimat dorinta de a pleca. Are 31 de ani si nu putea sa intre cate 15-20 de minute. A dorit sa fie lasat sa plece la o echipa unde sa poata juca", a declarat antrenorul Mircea Rednic.
La randul sau, jucatorul a precizat: "Rednic nu a fost corect. Ar fi putut sa-mi spuna la reluarea pregatirilor ca nu mai are nevoie de mine". Cel mai probabil, Dennis se va transfera la FC National.

REVINE NETOIU
Inainte de meci, conducatorii dinamovisti au avut o sedinta, la care a participat si fostul actionar, Gigi Netoiu, semn ca revenirea acestuia printre oficialii "cainilor" este ca si realizata. "Comandantul" a criticat la final jocul slab din meciul cu Jiul: "Foarte slab! Nici cu Jiul, nici cu Benfica, Dinamo nu a mai creat ocazii, nu mai este jocul din tur. Te uiti si nu-ti vine sa crezi. Spunem ca vrem sa atacam cupele europene, dar cu asemenea joc nu avem nici o sansa. Trebuie facuta o analiza si sa vedem ce este de facut".
FARA BLATURI
Antrenorul "cainilor", Mircea Rednic, a reactionat la acuzele fostului sau elev, Ionel Ganea, care a declarat ca partida cu Jiul va fi una strategica. "Daca meciul era deja castigat, nu ne mai prezentam. Dinamo nu a facut si nici nu o sa faca blaturi, asa cum sustin unii", a spus tehnicianul dinamovist. Autorul unicului gol din meciul cu Jiul, Catalin Munteanu, considera ca echipa a fost putin obosita: "S-a resimtit efortul din partida cu Benfica, dar este bine ca am castigat si ne-am distantat la 15 puncte fata de Steaua".
×
Subiecte în articol: sport dinamo jiul