x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - “Câini” sănătoşi tun

Dinamo - “Câini” sănătoşi tun

de Daniel Stan    |    11 Ian 2008   •   00:00
Dinamo - “Câini” sănătoşi tun

Exceptându-l pe tânărul internaţional, care este răcit, la INMS nu a fost prezent nici George Blay, acesta întârziind deja două zile. În schimb, Galiquio a ajuns în ţară şi va fi amendat cu 10.000 de euro.

Exceptându-l pe tânărul internaţional, care este răcit, la INMS nu a fost prezent nici George Blay, acesta întârziind deja două zile. În schimb, Galiquio a ajuns în ţară şi va fi amendat cu 10.000 de euro.

Lotul pregătit de Cornel Ţăl­nar a efectuat ieri vizita me­dicală, singurul jucător cu probleme fiind Cosmin Moţi, care a fost găsit cu trei kilograme în plus. “Sper să găsesc înţelegere, pentru că am avut o perioadă mai lungă de inactivitate”, a recunoscut apărătorul “câinilor”.

 

ABSENŢE. Din lotul dinamovist au lipsit doi jucători. Dacă internaţionalul Radu Ştefan a absentat motivat, fiind răcit, ghanezul George Blay nu are nici o scuză. Se află deja la a doua zi de întârziere, fiind puţin probabil să mai fie reprimit la echipă. Singura noutate o reprezintă macedoneanul Todorovski, însă situaţia lui este mai complicată. Clubul de care aparţine, Sileks, nu acceptă o pe­rioadă de probe, dorind un tran­sfer imediat şi solicitând 200.000 de dolari. Macedonenii aşteaptă un răspuns ferm până la plecarea lui Di­namo în primul stagiu de pregătire din Cipru, prevăzută pentru miercurea viitoare.

 

OPTIMISM. “Roş-albii” nu au avut probleme medicale. “Cred că la finalul lunii voi putea reveni pe teren. A fost o perioadă grea, pe care am depăşit-o. Atât eu, cât şi colegii avem un moral bun şi sper să reparăm ce am stricat în tur”, a declarat Ianis Zicu. La rân­dul său, Florin Bratu era la fel de op­ti­mist: “Nu bravez, dar Dinamo nu se va lupta pentru locul secund, asta este doar o conjunctură. Ne vom bate pentru prima poziţie. Nu va fi uşor, dar ne bazăm pe forţa noastră”. Referitor la Galiquio, surse din club susţin că acesta va fi amendat cu 10.000 de euro.

daniel.stan@jurnalul.ro

 

 

Interes

 

 

Surse neoficiale susţin că portarul Bogdan Lobonţ se află pe lista de achiziţii a lui AC Milan, alături de Se­bastian Frey (Fiorentina), Boruc (Celtic Glasgow) şi Landreau (PSG). Deşi oficialii dina­movişti neagă despărţirea de ti­tularul echipei naţionale, se pare că “Lobby” ar avea o clauză eli­beratorie în contract, în valoare de 750.000 de euro. Interesul lui Milan survine într-un moment în care ambii portari au vârste înaintate, Dida, 34 de ani, şi Ka­lac, 37 de ani. Lobonţ a mai evoluat în Se­rie A, la Fiorentina, fiind cum­pă­rat de Dinamo în ianuarie 2007.

 

 

Negocieri

 

 

Referitor la negocierile pri­vind mărirea contractului fun­da­şului Cristi Pulhac, preşedintele executiv al “câinilor”, Cristi Borcea, a declarat: “Contractul lui Pulhac a fost mărit de două ori de la startul actualului sezon. El poate să spună ce vrea, dar nu i se poate mări salariul în fiecare zi. Mai are contract cu Dinamo încă patru ani”. Oficialul dinamovist s-a referit şi la dezer­tarea lui George Blay: “Va fi pedepsit şi amendat. Nu mă aşteptam să dea dovadă de o aşa neseriozitate. Acelaşi lucru îl aşteaptă şi pe Galiquio, care a întârziat la reunirea lotului”.

×
Subiecte în articol: sport