x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO - "Cainii" adulmeca Marsilia

DINAMO - "Cainii" adulmeca Marsilia

de Dragos Stoica    |    12 Dec 2005   •   00:00
DINAMO  -  "Cainii" adulmeca Marsilia

Dinamo a plecat ieri-dimineata catre Marsilia, unde va sustine, miercuri seara, de la ora 21:45, ultimul meci din cadrul grupei din Cupa UEFA.
Pentru a se califica in faza urmatoare, Dinamo are doua variante. In cazul unei victorii pe terenul lui Olympique, elevii lui Ioan Andone ar merge mai departe indiferent de celelalte rezultate. In cazul unui egal, "cainii" depind direct de rezultatul partidei dintre Herenveen si Levski Sofia. "Steaua ne-a demonstrat, la prima incercare, ca a reusit sa se califice, asa ca si noi o sa reusim tot de la prima incercare. Pe de alta parte, n-ar fi o nenorocire si o rusine daca vom fi eliminati din aceasta grupa. Eu cred ca putem obtine o victorie. Din pacate, in fotbal trebuie sa mai fi si la mana altora, dar noi vom incerca sa rezolvam problema asta invingand", a declarat Ioan Becali.

STRATEGIE DE TRANSFERURI
Ioan Becali a spus ca lotul lui Dinamo va fi intarit in iarna:"De cand am venit ma gandesc la transferuri. A fost meseria mea de o viata si tot timpul ma gandesc sa cumpar si sa vand. Andone a cerut sa acoperim niste posturi deficitare, un fundas dreapta pe care sper sa-l luam imediat dupa Revelion. Mai avem nevoie de un fundas stanga care sa-l completeze pe Pulhac si mai avem nevoie de un inchizator". Legat de interesul manifestat de Poli Timisoara pentru Danciulescu, Becali a fost transant: "Danciulescu este un jucator de baza pentru noi. Speram sa intram cu el in Liga Campionilor".

×
Subiecte în articol: sport