x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo: Doar remiză cu Siofok

Dinamo: Doar remiză cu Siofok

de Delia Gomoescu    |    Daniel Stan    |    13 Feb 2008   •   00:00
Dinamo: Doar remiză cu Siofok
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

În primul meci de verificare al zilei de ieri, campionii, cu o echipă formată mai mult din rezerve, au terminat la egalitate, 0-0, cu formaţia clasată pe locul 10 în prima ligă din Ungaria.

În primul meci de verificare al zilei de ieri, campionii, cu o echipă formată mai mult din rezerve, au terminat la egalitate, 0-0, cu formaţia clasată pe locul 10 în prima ligă din Ungaria.

Supăraţi după eşecul jenant cu Litex Loveci, scor 2-5, şefii i-au transmis lui Cornel Dinu să se implice mai mult la echipă, iar “Mister” a luat loc ieri pe bancă la amicalul cu Siofok. Însă acest lucru nu i-a ajutat prea mult pe “câini”, care au terminat la egalitate, 0-0, cu nou promovata în prima ligă din Ungaria. Conducerea tehnică a trimis pe teren mai mult rezervele, titularii având programată aseară o altă partidă de verificare, tot cu o echipă maghiară, Zalaegerszegi. La meci a fost prezent şi fostul acţionar al roş-albilor, Gigi Neţoiu, care a urmărit jocul alături de preşedintele executiv, Cristi Borcea. Antrenorul Cornel Ţălnar a folosit următoarea formulă: Romanovs – Todorovski, Moţi, Izvoranu, Muşat – Ad. Cristea, Ropotan, Vranjkovici, Zicu – Opriţa, Alexe. După pauză au mai evoluat Ma­tache, Păun, Bucşă, Diabate şi Dragalina, ultimii trei fiind debutanţi. Mâine, în ultima zi a stagiului din Antalya, campionii vor susţine o altă “dublă”, urmând a întâlni, de la ora 11:00, echipa Pohang Steelers, din Coreea de Sud, iar de la ora 16:00 pe macedonenii de la Rabotnicki.

 

300.000 de euro pentru Blay

Ghanezul Blay este al doilea jucător din lista neagră a lui Cornel Ţălnar. Fundaşul dreapta a primit din partea conducerii o hârtie prin care se poate transfera la orice echipă care va plăti suma de 300.000 de euro. Până atunci, Blay se va pregăti cu echipa secundă. “Galiquio nu are valoare de Dinamo, iar Blay nu mai vrea să joace la noi. Ori­cum, nu mai intra în vederile antrenorilor”, a declarat Vasile Turcu pentru şti­rile sportive ale Antenei 1.

delia.gomoescu@jurnalul.ro

daniel.stan@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport