x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo – Galatasaray 0-3: Eutanasiaţi!

Dinamo – Galatasaray 0-3: Eutanasiaţi!

de Daniel Stan    |    06 Noi 2009   •   00:00
Dinamo – Galatasaray 0-3: Eutanasiaţi!
Sursa foto: /Afp/mediafax

După 1-4 pe "Ali Sami Yen" în urmă cu două săptămâni, "câinii" s-au făcut din nou de râs în faţa turcilor. Între timp s-a schimbat antrenorul, Cornel Ţălnar în locul lui Ion Marin, însă jocul a rămas acelaşi.



Europa League este deja istorie pentru dinamovişti. Doar o minune mai poate inversa situaţia în clasament, însă trupa lui Cornel Ţălnar nu poate fi capabilă de aşa ceva. Cel mai important lucru pentru "câini" a fost faptul că nu a avut cine să îi conteste, tribunele fiind populate doar de un grup al fanilor turci.

"Cim Bom" şi-a impus jocul din start în faţa unei echipe blazate şi, aşa cum au susţinut, mai mult cu gândul la partida cu Rapid, de duminică. Iar fotbalul, când îl minţi şi vrei puţin, nu te iartă. Turcii au rezolvat practic meciul în doar două minute, prin acelaşi călău Kewell ('22) şi prin Nonda ('24), reuşita din repriza secundă a lui Topal ('55) nemaicontând. Numai că oficialii "roş-albilor" nu au părut foarte afectaţi de rezultat. "Important pentru noi este campionatul", a spus preşedintele executiv, Cristi Borcea. Acesta a continuat însă pe un ton dur: "Atitudinea asta nu este de Dinamo. Văzând atâta umilinţă, poate ar trebui să învăţăm mai multe de la Unirea Urziceni".

"DIFERENŢĂ FOARTE MARE"
La rândul său, directorul tehnic, Cornel Dinu, a mers pe aceeaşi linie cu Cristi Borcea. "Între profesionalismul nostru şi cel al lui Galatasaray este o diferenţă foarte mare. Din păcare, atitudinea nu se vede dacă nu este educată din timp. M-a deranjat lipsa de atitudine a unor jucători. E o diferenţă mare între munca prestată şi zerourile încasate. Dar nu neg, a fost o diferenţă mare de valoare între turci şi Dinamo. Torje a tratat multe faze superficial", a declarat "Mister".

"Este o victorie pe care ne-am dorit-o, acum putem spune că suntem calificaţi", a precizat şi tehnicianul lui "Cim Bom", Frank Rijkaard. În celălalt meci al grupei, Panathinaikos Atena s-a impus pe terenul lui Srurm Graz, scor 1-0.

Clasament: 1. Galatasaray 10p, 2. Panathinaikos 9p, 3. Dinamo 3p, 4. Sturm 1p.

×
Subiecte în articol: sport