x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo / Glont pe la urechea lui Becali

Dinamo / Glont pe la urechea lui Becali

de Mihai Igirosanu    |    25 Feb 2006   •   00:00
Dinamo / Glont pe la urechea lui Becali

Cu cateva zile inainte de startul returului Diviziei A, atmosfera din Stefan cel Mare pare a fi extrem de tensionata.

NEDORIT. Se pare ca joi dimineata Becali ar fi avut o disputa destul de dura cu vicepresedintele Gigi Netoiu, care seara s-ar fi intalnit cu presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, si cu alti actionari. Sedinta a fost consacrata dezbaterilor pe marginea modalitatilor prin care s-ar putea infaptui despartirea de Ioan Becali. Ieri dupa-amiaza, inca presedinte executiv al "cainilor", Becali a oferit pentru Antena 1 o declaratie surprinzatoare prin care lasa de inteles ca va pleca de la Dinamo, dar nu in urma unui scandal. "Nu m-am certat cu Netoiu, nu ma da nimeni afara, ne intelegem pe cale amiabila", a declarat Becali.

VARIANTE. In cazul plecarii fostului impresar, Gigi Netoiu ar urma sa preia conducerea executiva a lui Dinamo. Astfel, actualul antrenor, spaniolul Esteban Vigo, va renunta si el, iar o posibila revenire a lui Ioan Andone, in prezent la Omonia Nicosia, pare a fi solutia cea mai plauzibila.

MINISTER
O precedenta tentativa de inlaturare a lui Ioan Becali a avut loc la finele anului trecut. Contra acestuia a fost Nicolae Badea, omul care pastreaza cel mai bine legatura dintre FC Dinamo si Ministerul de Interne, care inca mai are reprezentanti cu un cuvant greu de spus in cadrul Adunarii Generale a clubului din Stefan cel Mare. Din cate se pare, persoanele importante din cadrul MI nu privesc cu ochi buni faptul ca imaginea lui Ioan Becali a fost afectata de declansarea "Cazului Bratu". De asemenea, Becali nu este agreat nici de fani.

GRIGORIE
Desi Dinamo si Wisla se intelesesera pentru un imprumut pe zece luni, mijlocasul Stefan Grigorie urmeaza sa fie transferat definitiv la echipa poloneza pregatita de Dan Petrescu. Tranzactia ii va costa pe cei de la Wisla aproximativ 1,2 milioane de dolari. Se pare ca mentorul lui Grigorie, Gigi Netoiu, e nemultumit de suma care ii va reveni din acest transfer, acesta fiind si motivul principal al conflictului cu presedintele executiv, Ioan Becali. Pe de alta parte, transferul lui Galamaz la Wisla are foarte putine sanse de a fi perfectat.

×
Subiecte în articol: sport becali