x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO / Haos si dezordine

DINAMO / Haos si dezordine

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    11 Iul 2005   •   00:00
DINAMO / Haos si dezordine

Intarirea lotului si sosirea lui Ioan Becali in fruntea clubului pareau sa fie urmate de o perioada linistita in Stefan cel Mare. Numai ca la Dinamo nimeni nu stie acum ce atributiuni are, iar conducatorii se lupta pentru spatiul din birouri.

Clubul este inca format din doua entitati cu organigrame separate, FC Dinamo si Dinamo 1948.

HAOS. Nimeni nu stie cand va aparea societatea pe actiuni sau cand din cele doua organigrame se va forma una singura, care sa insemne si noua conducere a lui Dinamo. Deocamdata, presedintele executiv, Ioan Becali, este singurul care are drept de semnatura, absenta lui din sediu provocand dezorientare. Ceilalti oameni din staff-ul administrativ nu-si stiu inca rostul, unii dintre ei fiind chiar in pericol de a fi disponibilizati. In aceasta situatie este directorul de marketing al FC Dinamo, Cristi Iancu. Acesta se afla in relatii foarte bune cu Mircea Lucescu, iar intre antrenorul lui Sahtior si Ioan Becali exista de mai mult timp un conflict.

BIROURI. Una dintre primele masuri luate de presedintele Becali a fost aceea de a ramane singur in cel mai mare birou. Incaperea ii apartinea directorului executiv, Cristian Borcea, care investise in jur de 8.000 de euro pentru a-i conferi luxul necesar. Alaturi de Borcea, in birou stateau secretarul general, Constantin Eftimescu, si directorul sportiv, Constantin Danilescu, ambii mutati in birou cu administratorul-delegat Cornel Dinu.

IOAN BECALI ARE PE ROL DOUA DOSARE PENALE
Situatia la Dinamo tinde sa devina si mai tensionata daca se pun pe rol dosarele penale in care este implicat Ioan Becali. Acesta este cercetat pentru savarsirea infractiunii de parasire a locului accidentului, dupa ce a lovit un minor de 14 ani pe trecerea de pietoni, provocandu-i o fractura la mana stanga, dar mai are deschis un dosar penal, nr. 1060/2005, pentru talharie. Plangerea a fost facuta de Anton Constantin, care a reclamat ca Becali l-a deposedat de 30.000 de dolari si 12.500 de euro, sume castigate la carti, sub amenintarea ca il va impusca. "Dosarul este si acum la Politia Ilfov, cercetarile stagneaza de 160 de zile", ne-a declarat victima, Anton Constantin. Pentru a scapa de acest dosar, Ioan Becali i-a "sugerat" lui Constantin, prin fax, de la sediul firmei "Becali & Popescu", un soi de declaratie prin care pagubitul isi retragea plangerea pe care apoi o semna. Cum Anton Constantin nu a acceptat, dosarul a ramas pe rol. Se pare ca tergiversarea investigatiilor nu este intamplatoare, Ioan Becali scapand de cazier la instalarea sa ca presedinte la Dinamo.

×
Subiecte în articol: sport dinamo becali ioan