x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Miza pe "Săgeată"

Dinamo - Miza pe "Săgeată"

de Madalina Corbeanu    |    03 Iul 2008   •   00:00
Dinamo - Miza pe "Săgeată"

Mircea Rednic mai vrea un vîrf
Rednic spune că îl doreşte la echipă pe Marius Niculae, dar atacantul este declarat netransferabil de actualul său club, Inverness.



Mircea Rednic mai vrea un vîrf
Rednic spune că îl doreşte la echipă pe Marius Niculae, dar atacantul este declarat netransferabil de actualul său club, Inverness.

Dinamoviştii vor să încheie campania de transferuri din această vară cu o achiziţie de marcă, internaţionalul Marius Niculae. Antrenorul Mircea Rednic a recunoscut că "Săgeată" este singurul jucător vehiculat de presă pe care şi-l mai doreşte în echipă. "Îl vreau cu adevărat, este un atacant foarte bun, de care am nevoie. Sper să se realizeze acest transfer şi să ajungă în Ştefan cel Mare cît mai repede", a spus Rednic. Dinamo mizează pe relaţia apropiată dintre Niculae şi preşedintele executiv, Cristi Borcea, cel care i-a fost naş la căsătoria ce a avut loc duminică. În schimb, directorul executiv al lui Inverness, Graeme Bennett, a declarat ieri că gruparea scoţiană nu vrea să-l vîndă pe Niculae, dar a recunoscut că acesta ar putea pleca la un club din afara Scoţiei: "Adevărul e că vrem să-l păstrăm pe Marius Niculae. Dacă va fi însă să plece, nu va merge la un alt club din Scoţia", a declarat Bennett după ce Dundee United şi-a manifestat interesul pentru român.

PRELUNGIRE. După ce l-a impresionat pe Rednic în turneul din Germania, mijlocaşul Ilie Iordache a semnat ieri prelungirea cu cinci ani a contractului cu Dinamo şi va fi inclus în lotul pentru sezonul viitor. Iordache, care în sezonul trecut a fost împrumutat la Pandurii, a primit şi o mărire de salariu, de la 18.000 la 75.000 de euro pe an. "Nici nu îmi facem probleme cu Iordache, el era jucătorul lui Dinamo. Mi-a plăcut în turneul de pregătire. Dinamo se va baza pe el în sezonul viitor şi am transmis conducerii să îi mărească contractul, este un jucător foarte valoros", a spus Rednic.

×
Subiecte în articol: sport