x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Nebunie de iarna

Dinamo - Nebunie de iarna

de Madalina Corbeanu    |    Daniel Stan    |    21 Dec 2006   •   00:00
Dinamo - Nebunie de iarna

Dupa ce a fost anuntat ca nu mai face parte din planurile lui Mircea Rednic, Catalin Munteanu era dat ca sigur la Rapid. Ieri insa cel poreclit "Cap de Zmeu" a anuntat ca ramane in "Stefan cel Mare".

Catalin Munteanu ramane la Dinamo .Dupa ce a fost anuntat ca nu mai face parte din planurile lui Mircea Rednic, Catalin Munteanu era dat ca sigur la Rapid. Ieri insa cel poreclit "Cap de Zmeu" a anuntat ca ramane in "Stefan cel Mare".

Nimeni nu mai intelege ce se intampla la Dinamo. Pentru "caini", vacanta a inceput confuz: golgeterul Ligii 1, Ionel Ganea, si-a reziliat contractul si este aproape sigur la Rapid, iar Catalin Munteanu, cel mai bun pasator din campionat, a fost anuntat marti ca are contractul reziliat, la cererea antrenorului.

DESPARTIRE. "De comun acord, am hotarat sa incheiem colaborarea cu Catalin Munteanu. Mircea Rednic a spus ca nu mai face parte din planurile lui pentru retur", declara Cristi Borcea. Mijlocasul, care mai are contract cu Dinamo inca doi ani si jumatate, a fost anuntat prin telefon: "Am primit cea mai proasta veste de Sarbatori. Dar viata merge inainte". In seara aceleiasi zile, Munteanu era aproape sigur la Rapid, lucru confirmat si de Ionel Ganea, abia iesit de la tratative cu George Copos. "Vom fi din nou coechipieri, dar la Rapid. Este un cadou de Mos Craciun pentru giulesteni", declara "Ganezul".

REVENIRE. Ieri, situatia s-a schimbat radical. Directorul executiv, Cristi Borcea, a anuntat ca Munteanu ramane in "Stefan cel Mare", lucru confirmat si de jucator. "Dupa tot ce s-a intamplat, am decis, desi am avut o oferta concreta de la Rapid, ca este mai bine sa raman la Dinamo. Am jucat si cu fire in genunchi si vreau ca continuam munca si sa castig titlul alaturi de colegi", a declarat "Cap de Zmeu". In plus, Cristi Borcea a mai declarat ca, in situatia in care nu va semna pana vineri cu Rapid, si Ionel Ganea va reveni in "Stefan cel Mare". "Numai un nebun poate refuza oferta Rapidului", a raspuns Ganea.
Situatia jucatorilor dinamovisti

Veniri
Romanovs (Letonia), Smirnovs (Letonia), Balace (Poli Timisoara), Vranjkovici (Pandurii Tg. Jiu), Homei (Sopron - Ungaria), Vasallo (Sporting Cristal - Peru), Muresan (Gloria Bistrita) ?, Laszlo Sepsi (Gloria Bistrita) ?, Marius Croitoru (FC Vaslui) ?, Artiom Karamian (Rapid) ?, Stefan Grigorie (Poli Timisoara)

Plecari
Ionel Ganea (Rapid), Codreanu (Gloria Bistrita), Predescu (Gloria Bistrita), Gaev (Belarus), Galamaz (FC National, Ceahlaul, Unirea Urziceni), Cl. Niculescu (Sociedad - Spania)?, Pacurar (Pandurii Tg. Jiu), Moti ?, Danciulescu ?, Pulhac ?
N&D, in pericol
Conform cotidianului spaniol El Mundo Deportivo, Real Sociedad il doreste pe Claudiu Niculescu. "Atacantul de 30 de ani reprezinta un mare interes pentru tehnicienii de la Sociedad si ar putea veni in schimbul a un milion de euro", noteaza ziarul amintit. Colegul lui "Claugol" din atacul "cainilor" Ionel Danciulescu s-a aratat deranjat de zvonurile privind o eventuala indepartare din lot.

"Nu stiu nimic, poate antrenorul sa stie ceva. Am auzit si eu ca vor sa scape de mine. Eu mi-am facut datoria fata de Dinamo, dar totul depinde de un singur om: de antrenor. Eu nu i-am gresit cu nimic", a declarat "Danciu". Zilele trecute insa, Danciulescu si Niculescu si-au dat acordul de prelungire a contractelor pe inca trei sezoane. "Vad ca aici este posibil orice", a mai adaugat Danciulescu.

×
Subiecte în articol: sport dinamo rapid